SOMFY


Щори Solis са изключително удачно и правилно решение за дома. Те се предлагат в голямо разнообразие по отношение на моделите и цветовете. Всеки един от тях без съмнение се вписва превъзходно в стаите на дома и ги прави още по-приятни места за обитаване. С тези щори уютът и комфортът са осигурени за дълъг период от време. Поръчай онлайн сега!

Най-големият в световен мащаб производител на автоматика и задвижвания за отваряния и затваряния с приложение не само в дома, но и индустрията, е без съмнение SOMFY. Компанията е основана във френския град Клус през 1969 г. Компанията разработва и след това предлага на пазара различни мотори, тенти, автоматика за ролетни щори, а също и за роло и външни щори. Порталите, индустриалните и гаражни врати и перголите пък също могат да бъдат задвижвани с автоматиката, която компанията произвежда. Към днешна дата фирмата е постигнала забележимо развитие и напредък в своята дейност – тя има представителства в общо 53 страни по целия свят. Представителството се осъществява посредством 53 на брой дъщерни компании, както и 26 локални офиса и 19 агентства за всички компоненти. Неслучайно фирмата е световен лидер в производството на автоматика за щори, които определено са сред продуктите, имащи най-голямо значение за дълготрайния комфорт и уют. Възможността да бъдат задвижвани автоматично ги прави атрактивни и многофункционални.

С продуктите на SOMFY – автоматика за щори и гаражни врати, перголи и др., задвижването се осъществява лесно и без проблеми. Щорите и вратите за гаража са все продукти, които несъмнено трябва да бъдат с високо качество.По традиция SOMFY установява присъствие на много места с цел да отговаря възможно в най-пълна степен на нуждите на своите клиенти. Освен това тя има за цел и да подпомага развиването и усъвършенстването на иновативните похвати и технологии, без които много сфери са немислими. Щорите също не са изключение – много от моделите дори могат да бъдат задвижвани единствено автоматично, независимо дали посредством електрически мотор или пък от бутон на дистанционно управление. Автоматиката, която произвежда СОМФИ, е с високо качество и подходяща за най-разнообразни модели щори. Фактът, че има представителства в цели 53 страни, повече от категорично подчертава висококачественото производство на тази фирма. Тя е в партньорски отношения с редица чуждестранни и български фирми, които също като нея произвеждат и предлагат на пазара автоматика за щори, гаражни и индустриални врати и пр. Фирмата разполага с общо 8 производствени центъра, благодарение на които ефективно и в пълна степен покрива стандартите и нуждите на масовото производство. Стандартите на качеството на продуктите покриват нуждите на около 220 милиона клиенти и 30 000 партньора по целия свят. Тези показатели говорят достатъчно ясно за това доколко авторитетна и добре развита е дейността на фирмата, от продуктите на която се облагодетелстват много клиенти, решили да набавят най-добрата автоматика за своите щори.

С продуктите на SOMFY – автоматика за щори и гаражни врати, перголи и др., задвижването се осъществява лесно и без проблеми. Щорите и вратите за гаража са все продукти, които несъмнено трябва да бъдат с високо качество. Едните се монтират на прозорците с цел да разкрасят жилищния интериор, а вторите трябва да осигурят добра протекция за автомобила. Поради тази причина задвижването и в двата случая трябва да бъде гладко и да не създава допълнителни трудности на тези, които ползват автоматиката. Добре известно е,че някои автоматики позволяват на една или група от щори да се спускат и вдигат на желаното ниво височина. По този начин в помещението никога няма да бъде прекалено светло или прекалено тъмно. Качественото електронно задвижване в наши дни е сред нещата, които намират масово приложение на много места.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!