SCHUCO


ШУКО е фирма, която е известна не само със своите партньорски отношения с български и чуждестранни фирми. Освен производството на профили за дограма, нейните продукти се използват масово и за щори. Поръчай онлайн сега!

Пластмасовите системи на SCHUCO са обединени в обща единица, която носи името Corona. Те предлагат изключително богат и разнообразен набор както от основни, така също и от допълнителни профили и аксесоари. Предлагат се и усилващи профили, системен собствен обков, както и опция за съчетаване с всички останали видове обков, които използват Евроканал. Фирмата преди време е избрана за най-добрата немска компания при проучване сред един значителен брой висши мениджъри – общо 2500. Също така наред с това ШУКО получава и международната награда Производител на годината. Основна причина за нейното получаване са най-новите разработки на фирмата, които са достъпни и на българския пазар. ШУКО в най-пълна степен отговаря на определението „перфектна дограма”. Цветовата палитра на продуктите предлага освен традиционните и характерни дървесни имитации Златен дъб и Махагон и уникалните декори, които са с общото наименование Индианско лято. Що се отнася то това колко са възможните начини на изпълнение, те са два и всеки един е достатъчно популярен и масово приложим.

Двустранно фолираните профили са единият вариант, а другият вариант на изпълнение използва едностранни профили. Те се използват съответно само от външната или само от вътрешната страна. ШУКО е фирма, която е известна не само със своите партньорски отношения с български и чуждестранни фирми. Освен производството на профили за дограма, нейните продукти се използват масово и за щори. Този продукт наред с дограмата има основна роля за дълготрайния комфорт и уют в дома. Сред техническите детайли, които се открояват са скосеният фалц за подобрено отводняване и обемните камери за стоманени усилващи профили съгласно изискванията за статика. Списъкът с останалите характеристики може да бъде допълнен още от отличните показатели за шумо – и топлоизолация и метален системен обков. Той има регулируеми системи за висока функционалност. Също така SCHUCO произвежда продукти, които имат висок процент на устойчивост срещу УВ лъчение. Предлагат се много разнообразни профили, с които да се създаде дизайн в зависимост от индивидуалните вкусове и предпочитания. Ето защо е възможно да се изработят такива щори, които да се вписват еднакво добре на всички прозорци в домовете, независимо от техните различия по отношение на интериора.

ШУКО е фирма с доказано име и авторитет не само на българския, но също така и на чуждестранния пазар. Различните профилни системи са изработени по начин, че да покриват всички съвременни изисквания за един прозорец. Например профилът Corona AS 60 има строителна дълбочина от 60 мм. Поради това че е снабдена с притискащо уплътнение, тя достига отлични показатели при тесни видими ширини. Друга от системите на SCHUCO пък е базирана на 5-камерен профил. Отличава се с превъзходни качества по отношение на топлоизолацията при тесни видими ширини. Прозоречната система Corona SI 82 има три нива на уплътнение, както и конвенционална стоманена армировка. Благодарение на индустриалното производство и изключително богатото профилно разнообразие с нея е възможна рентабилна по характер реализация на прозорци за ниско енергийни сгради с висок стандарт. Всичко това е показателно за отличните характеристики на системите на ШУКО и поради тази причина те намират широко приложение и в дейността на фирмите, занимаващи се с производство и поставяне на щори.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!