REHAU


Фирма REHAU произвежда продукти, които намират широко приложение в сферата на производство и монтиране на щори. Наред с дограмата този продукт има ключово значение за това в дома винаги да бъде комфортно и уютно. Поръчай онлайн сега!

Фирмата REHAU още от своето основаване има за цел посредством самостоятелни рецептори за пластмаса да разкрие колкото се може повече области за приложение. Заменянето на обикновените материали с по-здрави полимери, както и креативните по характер системни решения, целящи да предложат подобрени стойности в полза на клиентите, са сред основните приоритети на фирмата. В над 170 представителства огромен брой служители – 17 000 – се стремят да допринасят максимално за растежа и укрепването на предприятието. Персоналът работи в 54 страни – факт, който има основна роля за това компанията да бъде толкова популярна и известна. Фирмата последователно изгражда своята мрежа на пет континента. Тя е в партньорски отношения с редица фирми, голяма част от които развиват дейност, свързана с производството и монтирането на щори. Това е продукт, който има решаващо значение за дълготрайния комфорт в дома, офиса и други помещения. Изграждането на мрежата в почти всички континенти има за цел максималното доближаване като партньор до клиентите, както и да отговарят по-добре на техните нужди.

В наши дни дейностите на REHAU са насочени предимно към значението и бъдещето на енергийната ефективност, мобилност, управление на водите и възобновяеми енергийни източници. Благодарение най-вече на високата надеждност и изключителните иновации фирмата създава дългосрочни предимства по отношение на останалите си многобройни конкуренти. Комбинацията на специфични познания в три различни стратегически области – строителство, индустрия и аутомотив, правят от фирмата надежден партньор, който определено може да изиграе роля за положителното развитие на много фирми. Тези за щори също работят с нея, като по всяка вероятност разработват общи проекти, впоследствие пускани на пазара. Качеството на продуктите последователно се планира, произвежда, проверява и контролира. То обхваща квалифицирана обработка на запитванията, услугите и дали крайните срокове се спазват според предварителните уговорки. Сред приоритетите на тази фирма, както и на всички останали, е недопускането на грешки пред тяхното отстраняване. Също така компанията мисли сериозно и за един глобален проблем – не замърсяването и опазването на околната среда. Развитието на иновативни системи за употребата на енергия е един от бъдещите въпроси за решаване с ключово значение, върху разрешението на който фирмата вече усилено работи. Произвеждането на екологични и разумни системни решения за клиентите е сред основните неща, които се правят в тази насока.

Фирма REHAU произвежда продукти, които намират широко приложение в сферата на производство и монтиране на щори. Наред с дограмата този продукт има ключово значение за това в дома винаги да бъде комфортно и уютно. Ето защо компанията постоянно установява партньорски отношения с редица фирми, развиващи дейност в тази сфера. Разработването на съвместни и висококачествени проекти впоследствие задоволява клиентите, но едновременно с това повишава качеството на производството и следователно спомага за популяризирането и известността. Инженерите и техниците, които работят в една от най-известните фирми, неотлъчно придружават продукта от първоначалното му развитие до монтирането и пускането му в употреба. Сред включените технологии са получаването на продукт за серийно производство, както и оптимизация на целия производствен процес. Добре организираните производствени мощности в случая имат основен принос и решаващо значение.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!