ALUSEL


С цел да повиши качеството на производствения стил и да удовлетвори всички клиенти, използващи нейните продукти, ALUSEL произвежда такива продукти, които покриват различни по характер изисквания за качество и едновременно с това предлагат всички услуги и продукти на клиентите си по възможно най-качествен и надежден начин. Поръчай онлайн сега!

Компанията ALUSEL е известна с това, че първа започва бизнес с пластични капаци и през 70-те години на 20-ти век се утвърждава като водеща компания в сферата на комплексни контролни единици, мотори, изолирани стомана и алуминий и секционни части, като използва изключително качествени и доказани материали. Всички видове материали и аксесоари, които са необходими за инсталация и функциониране на системата са предлагани заедно с алуминия и стоманата. Специалистите от фирмата са достатъчно опитни и квалифицирани, така че да подготвят и поставят качествено системите. Търговците разполагат с качествен технически хардуер и модерни системи и решението на всички евентуални проблеми, които могат да възникнат по време на поставянето на системите. Заедно с турския пазар, компанията АЛУСЕЛ предлага своите услуги в редица страни като Азербайджан, Русия, Грузия, Украйна, България, Молдова и Румъния. Сред основните цели на фирмата е установяването на дългосрочни бизнес отношения с различни търговци, които са готови винаги да осигурят необходимото техническо съдействие и подкрепа на пазара.

Изработката на материалите е осъществена изключително практично и удобно, като за целта е използвано оборудване и хардуер съгласно последните и най-нови технологии и производствени процеси. С цел да повиши качеството на производствения стил и да удовлетвори всички клиенти, използващи нейните продукти, ALUSEL произвежда такива продукти, които покриват различни по характер изисквания за качество и едновременно с това предлагат всички услуги и продукти на клиентите си по възможно най-качествен и надежден начин. Основната цел на фирмата е употребата на модерни продукти и методи, с които непрекъснато да се развива и усъвършенства производствената технология. Също така с това се цели да се покриват в най-голяма степен евентуалните изисквания и претенции, които различните компании и клиенти предявяват. АЛУСЕЛ е сред фирмите, чиито продукти са масово използвани и в областта на производството и монтиране на щорите. Нейните продукти се произвеждат по начин, който да е максимално безопасен за околната среда и едновременно с това се цели развитие на националната икономика и произвеждането на нови технологии, които да са от полза за всички, които ги използват. Отчитайки сегашните и възможни очаквания и нужди на клиентите, на партньорите и пр., фирмата възприема политика на произвеждане на висококачествени продукти.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!