Щори NItea

Щори NItea е несъмнено фирма с доказано име и авторитет. Нашите специалисти са истински професионалисти в областта на монтирането на щори, независимо от техния вид и помещенията, за които са предназначени. Нашите продукти са с високо качество и дълготрайност и се предлагат в разнообразни цветове и модели. Като професионална фирма ние сме наясно, че всеки един жилищен интериор се характеризира с особености и специфики. Поради тази причина изборът на точния и правилен модел щори е от изключително значение за комфорта и уюта. Рязкото разминаване в цветовете на щорите и тези на стените и вратите води единствено до създаване на дискомфорт, което винаги предизвиква негативен и дразнещ ефект. Благодарение на опита, който сме натрупали през годините и практиката, ние сме в състояние да предложим ефикасни и удачни решения за всеки дом, като по този начин гарантираме за правилността на избора и за това, че очакваните резултати ще се оправдаят в най-пълна степен.

В наши дни всички фирми от този бранш имат собствени сайтове. Ние също разполагаме с такъв – Щори.net. В него има актуална информация за всички предлагани от нас продукти, както и цените на всеки един от тях. Затова всички, които се интересуват по-подробно или искат да проучат характеристиките на определен модел щори, трябва на всяка цена да го посетят. Тъй като щорите са много на вид и се произвеждат от различни материали и платове, изборът понякога е значително по-труден от очакваното. Фирмата ни обаче е високо компетентна в тази област и предлага само актуални интериорни решения, които водят до качествено освежаване на дома. Неоспорим факт е, че именно качествените щори в най-голяма степен спомагат за това вида на помещенията да бъде стилен, изискан и естетичен. Има както вътрешни, така и външни щори, следователно те са отговорни и за това дали прозорците изглеждат зле или добре. Ние предлагаме на клиентите само най-доброто на достъпни цени, защото знаем най-точно от какво имат нужда. Към щорите в наши дни вървят и голям брой екстри, които още повече допринасят за цялостния комфорт в жилището. Повечето от тях са добре познати – електронни датчици, дистанционни таймери, електрически мотор за задвижване и много други.

Ние от Щори NItea гарантираме качествено обслужване и коректно отношение към клиентите. За нас няма нищо по-важно от това те да бъдат максимално доволни и да продължават да разчитат на нашите услуги. Ето защо влагаме необходимите усилия в работата, с което непрекъснато се развиваме и усъвършенстваме в правилната посока. Конкуренцията в бранша е много оспорвана и всяка една фирма се стреми да докаже, че е най-добрата. Това се отнася и за всички други браншове. Всеки, който търси качествени щори за дома, офиса или друго помещение, може напълно да разчита на нас. Ние ще дадем най-доброто от себе си и ще оправдаем доверието, което ни е гласувано. На сайта ни има подробна информация за различните модели щори, която със сигурност е от полза за тези, които искат да научат нещо повече за техните характеристики. Специалистите ни винаги са готови да изпълняват поръчките стриктно, точно и акуратно.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!