Щори ден и нощ


Производството на щори осигурява достатъчно разнообразие по отношение на моделите и цветове. Вариантите са наистина много – ролетни, римски, плисе или ден и нощ. Последният съчетава два различни плата в една щора. Поръчай онлайн сега!

Производството на щори осигурява достатъчно разнообразие по отношение на моделите и цветове. Вариантите са наистина много – ролетни, римски, плисе или ден и нощ. Последният съчетава два различни плата в една щора. В повечето случаи единият от платовете е полупрозрачен и се използва през деня, а вторият е 100 % непрозрачен и се употребява през нощта. С движението на средния профил пък се определя кой от платовете да бъде съответно разпънат и събран. Възможни са разнообразни междинни положения и на двата плата. В зависимост от начина на управление се предлагат два модела щори от този модел. Първият съчетава в себе си два различни плата. Щората се състои от три профила – съответно горен, долен и среден. Средният и долният се движат, докато горният е напълно закрепен и обездвижен. Благодарение на движението на долния профил това дава възможност плата да се позиционира точно на желаната позиция. Възможно е отваряне отгоре или отдолу, отворено и в двете посоки или пък напълно затворено положение.

Този модел е предназначен предимно за вертикални прозорци. Що се отнася до втория модел, той представлява щора с обтегнати корди. Те са фиксирани към прозорците и са подходящи за такива, които са с наклон от 0 до 15 градуса. Събирането и спускането на плата се осъществява посредством местенето на профила на щората. При по-голям наклон пък е задължително да се монтира странично водене. Широчината варира между 25 и 150 см, а височината – от 19 до 220 см. Моделът ден и нощ е изключително атрактивен, защото е в състояние да създаде различна обстановка и среда по всяко време на денонощието. В зависимост от това дали има настроение за ден или нощ, се спуска съответния плат. Без съмнение те играят ключова роля за комфорта и уюта в дома, който се подчертава допълнително от ефектността на тяхната конструкция. И тези щори като останалите модели имат преди всичко едно основно предназначение – да спират проникването на вредната и силна слънчева светлина в стаите на помещенията. Макар че не всички модели се управляват дистанционно, това в никакъв случай не ги прави по-лоши от други. Специално този модел е достатъчно атрактивен и без опция за автоматично управление.

Благодарение на тях във всеки дом може за кратко време да стане светло или тъмно. Този модел е подходящ и за хотелски стаи или вили за гости, където понякога се изисква повече подход за възможно повече удобства на посетителите. Наред с останалите аксесоари, които допринасят за комфорта – дограмата, вратите, прозорците или тапетите – щорите са от съществено значение. Възможността за различните положения също е предимство на модела щори ден и нощ. По този начин дори и първоначалното положение да не се харесва, това лесно може да се промени, при това само с едно единствено движение. Тези щори са уникални, защото могат да преобразяват стаите за кратко време. Употребата на двата плата за съответните периоди от денонощието е основният фактор, но също така платовете могат да бъдат разменени. Това зависи напълно от индивидуалните вкусове, които навсякъде са различни. Тези щори са идеалното решение за всяко жилище и внасят огромна доза свежест в стаите.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!