Щори София

Щори София

Щори София са изключително търсени и предлагани на пазара. Като най-голям български град и столица е нормално именно София да предлага най-голямо разнообразие и богат избор от щори. Те са различни модели – алуминиеви, вътрешни или външни. Те се монтират на прозорците и имат едно основно предназначение – да осигуряват защита от проникването на слънчевата светлина. По отношение на цените, тази на всеки модел се определя на базата на неговите специфики и характеристики. Като цяло обаче те са достъпни и сравнително евтини, защото освен това често се предлагат на промоция с отстъпки от крайната цена. По този начин е възможно не само да се подобри значително комфортът и уютът в дома, но така също това да стане за малка парична сума. В случая обаче не е важна цената на щорите, а дали те изпълняват добре функциите, за които са предназначени. Освен предпазването от слънчева светлина, много от щорите притежават ефикасни защитни функции.

Поради тази причина те често спират набезите на крадците, които се опитват да влязат с взлом през прозорците. Друго предимство на щори София и на тези в останалите градове пък е възможността да бъдат монтирани едновременно с дограмата. Този вариант е удачен в много отношения не само от финансова гледна точка. Също така ако монтажът на щорите се извърши на по-късен етап в сравнение с дограмата, това може да доведе до одраскване и нараняване на нейните профили, което пък да стане причина за нейния принудителен демонтаж. Застрашени от увреждания са и намиращите се на близко разстояние мебели, ето защо те трябва задължително да бъдат покрити с найлон или преместени на достатъчно безопасно разстояние. По отношение на цветовете и моделите, изборът в тази насока е практически без ограничения. Възможни са и по-нестандартни и необичайни решения, които да са в разрез с употребата на традиционни и навлезли в ежедневието предпочитания. Това често води до създаването на уникални интериорни решения и до пълното освежаване на дома. Комфортът и уютът са немислими без наличието на качествени щори, които имат немалка роля в това отношение.Освен за дома, щори могат да се монтират и в административни и офисни помещения, в които нуждата от хармонична обстановка също е от значение.

Щори София са на разположение на всеки, който иска да внесе промяна и разнообразие в обстановката на дома. Те се произвеждат от различни материали, включително и от алуминий. Към тях също така се прикрепват и допълнителни екстри, които правят тяхното управление по-лесно и достъпно. Типичен пример в това отношение са датчиците за вятър или слънце, както и дистанционният таймер. Той позволява вдигането и спускането на щорите в предварително настроен час, като това става автоматично. По този начин винаги, когато в помещението е прекалено светло или прекалено тъмно, е достатъчно просто да се натисне нужния бутон, с който се задава час и само след минута комфортът и уютът са постигнати. Автоматичното задвижване пък, което се извършва с помощта на електро мотор, позволява това да става от разстояние вместо всеки път да се става до прозореца. Всички тези допълнителни приспособления превръщат щорите в качествен и ценен продукт за дома.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!