Широкоплощен сенник


Сенниците –или поне повечето от тях – се управляват по два възможни начина. Единият е ръчно задвижване, докато вторият начин е свързан с автоматика. При нея са необходими електрически мотор или пък дистанционно управление. Поръчай онлайн сега!

Сенниците са безспорно много важни продукти, които създават пълноценен комфорт и уют. Те се монтират предимно на външни помещения като тераси, заведения на открито, градини и покриви на сгради. Що се отнася до това какви видове сенници има, те са най-различни и разнообразни. Всички те са практични и функционални и поради тази причина придават цялостен и завършен облик на външния вид на сградите. Широкоплощен сенник е един от видовете, които са най-популярни и предпочитани. Някои от тях се състоят от изцяло алуминиева конструкция от плъзгащ се тип. При тях има възможност за покриване на големи по площ открити пространства. Системата за принудително движение напред на предния профил пък осигурява отличното изпъване на плата, както и висок процент устойчивост срещу силно духащ вятър. Всички тези положителни характеристики на модела сенници ги правят отлично решение за всяко едно открито пространство, където нуждата от уют, комфорт и хармония е осезаема. По традиция това са градини, тераси или заведения и кафенета на открито.

Сенниците –или поне повечето от тях – се управляват по два възможни начина. Единият е ръчно задвижване, докато вторият начин е свързан с автоматика. При нея са необходими електрически мотор или пък дистанционно управление. Така само с едно натискане на правилното копче сенникът може да бъде спуснат или вдигнат на желаното ниво на височина. Това позволява осигуряването на комфорт независимо от климатичните условия. Ако например вали, сенникът се спуска, ако пък времето е слънчево и топло, той се вдига. Широкоплощният сенник, както и тези от типа падащо и чупещо рамо, редовно минават серия от тестове отваряне – затваряне. Понякога тяхната бройка надхвърля 7000 пъти. По принцип изпълнението с електрическо задвижване се прави често, като целта е да се осигури по-голяма надеждност и издържливост. Предлагат се и различни датчици – за слънце, вятър или дъжд – пак поради същата причина. Максималните размери на този модел сенници са следните: широчината достига до 600 см, отварянето напред заедно с височината на челните колони сумира сбор от общо 900 см. Тези параметри свидетелстват за високо качество и най-вече – за осигуряване на достатъчно комфорт и уют на местата, където сенниците са поставени.

Съществува и широкоплощен сенник с метална прахово-боядисана конструкция. Той позволява засенчването на по-големи по размер открити площи пред обществени заведения. Максималните размери при този вид са 700 см ширина и отваряне напред – 500 см. Покриването на по-големи открити пространства са сред основните предимства, които отличават сенниците от типа широкоплощни. Както подсказва самото им име, те могат да покриват места, където има нужда от повече сянка и прохлада. Освен откритите обществени заведения, това може да бъде и дворът в къщата, където при хубаво и топло време почиват неговите обитатели. По принцип всички сенници са функционални и практични. Всеки един от тях има свои собствени характеристики и особености, които в по-малка или по-голяма степен го правят подходящ за разнообразните екстериори. Техните цени се определят на базата именно на предимствата и недостатъците им, а така също и на експлоатационният им живот. Качествените продукти изпълняват своето предназначение за внушителен период от време.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!