Услуги от NItea щори

Демонтаж на стари щори

Щорите са продукт, който с времето се изхабява независимо от високото качество. Ето защо рано или късно се налага деонтаж на стари щори и тяхната подмяна с нови. Има достатъчно богат избор по отношение на цветовете и моделите, така че да се намери най-ефикасното решение за дома.

Прецизен монтаж на вътрешни и външни щори

Щорите, независимо какъв модел са, трябва да бъдат поставени качествено. Налага се прецизен монтаж на вътрешни и външни щори, които да направят помещенията в жилището комфортни и уютни. Благодарение на богатия избор от модели и цветове интериорът в стаите се освежава качествено и за дълго време.

Поставяне на мотор

Поставяне на мотор на щорите днес е много актуално. Автоматичното задвижване е достъпно при всички модели щори, като по този начин от разстояние се управляват една или група от щори. Те се задвижват от мотор и се спускат и вдигат до желаното ниво височина, което позволява осветяването или затъмнението на помещенията в зависимост от предпочитанията.

Ремонт на гаражни врати и охранителни ролетки

Гаражите и търговските обекти също като жилището имат нужда от надеждна протекция. Вратите и ролетките обаче рано или късно се повреждат в резултат на изминалите дълги години или пък поради влиянието на климатичните условия. Ето защо фирмите в бранша предлагат услугата ремонт на гаражни врати и охранителни ролетки, с която се отстраняват възникналите проблеми.

Смяна на плат

Щорите се изработват от различни платове. Те могат да бъдат по-светли или по-тъмни в зависимост от индивидуалните желания. Също така благодарение на услугата смяна на плат е възможно да се направят корекции, ако първоначално избраната материя не се вписва добре с интериора на помещението и придава незавършен цялостен облик на прозорците.

Боядисване на решетки

Решетките наред с охранителните ролетки продължават да бъдат предпочитано средство, с което да се осигури защита на търговските обекти. Тези продукти обаче трябва не само да са качествени и надеждни, но и да са в подходящите цветове, което да допринесе за атрактивния външен вид на обекта. С услугата боядисване на решетки е възможно да се създаде решение, което да превърне външния вид на обекта в произведение на дизайнерското изкуство.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!