Топлоизолирани промишлени врати


Топлоизолирани промишлени врати са отлично решение за големи складове и други търговски обекти. Тъй като на тези места традиционно се държат на съхранение различни продукти в огромни количества, те трябва да бъдат сигурно и надеждно защитени. Индустриалните врати несъмнено изпълняват и охранителни функции. Поръчай онлайн сега!

Много от промишлените врати, които са известни още и като индустриални, са топлоизолирани. Като топлоизолирани промишлени врати могат да бъдат определени секционните врати. Освен с високия процент топлоизолация, тези врати се характеризират още и с това, че не заемат голямо по площ пространство. Също така когато са в отворено положение, вратите не намаляват светлия отвор на входното пространство. Това се дължи преди всичко на изключителните монтажни елементи, които се инсталират еднакво лесно както на нови, така също и на стари сгради. Ролетните врати също са термоизолирани. Това качество е от особено важно значение, защото по този начин вратите са надеждно предпазени от вредното влияние на непрекъснато променящите се климатични особености. В резултат на силната слънчева светлина, проливен дъжд или високоскоростен вятър има реална опасност от нанасянето на сериозни щети на редица съоражения. Индустриалните врати също не са застрашени от подобни проблеми, въпреки че са много масивни, тежки и издържливи.

Тези техни характеристики се дължат най-вече на функциите, които са предназначени да изпълняват. Монтират се предимно на входовете на помещения, където по всяко време на деня има интензивен двупосочен трафик – както автомобилен, така също и пешеходен. Поради това те трябва да бъдат в състояние да осигуряват достатъчно свободно място за преминаване и в двете посоки. Наред с това топлоизолацията спомага вратите да запазват дълго време своето отлично състояние, без появата на някакви увреждания. Топлоизолирани промишлени врати могат също да бъдат стъклени или плътни. Всичко зависи от личните предпочитания и изисквания. По принцип индустриалните врати са характерни на места като големи складове, където непрекъснато пристигат камиони да разтоварват и зареждат с продукти. Също така обаче те са подходящи за подземни паркинги и големи гаражи, а така също и на входовете на различни промишлени предприятия. По отношение на техните цветове, те могат да бъдат най-различни и разнообразни. Като всяка друга врата обаче и в този случай тя трябва да е подходящо избрана в зависимост от характерните особености на околната обстановка. Затова по-светлите или съответно по-тъмни тонове трябва да отговарят на екстериора. В противен случай се получава рязък контраст, който загрозява целия външен вид на обектите с промишлени врати.

Топлоизолирани промишлени врати са отлично решение за големи складове и други търговски обекти. Тъй като на тези места традиционно се държат на съхранение различни продукти в огромни количества, те трябва да бъдат сигурно и надеждно защитени. Индустриалните врати несъмнено изпълняват и охранителни функции. Поради своята масивност и здравина е изключително трудно да бъдат разбити. В добавка към това автоматизираната система на повечето врати по всяка вероятност е програмирана да сигнализира при възникването на нередни ситуации. Поради тази причина проникването с взлом на места, на чиито входове има монтирани индустриални врати, е изключително трудно и дори невъзможно. Многообразието от модели позволява избора на възможно най-правилния и точен вариант, който да отговаря на вкусовете и предпочитанията. Освен топлоизолирани промишлени врати, също така има ролетни, плътни, секционни и други. Всеки модел има свои собствени характеристики, които в по-малка или по-голяма степен го правят подходящо решение.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!