Топлоизолирана гаражна врата


Рамката на топлоизолирана гаражна врата е от поцинковани панелни профили, а нейните водачи – от пластмаса с изключително високо качество. Пълнежът от твърд пенополиутерен пък осигурява качествена антикорозионна защита. Поръчай онлайн сега!

Топлоизолирана гаражна врата е подходяща за монтаж както на вече съществуващи, така също и на ново построени обекти. Най-често се използват за входни врати на общи гаражи или пък за гаражни врати на самата фасада на сградата. Оптималното енерго спестяване и топлоизолация се постигат чрез двустранни стоманени секции. Тяхната дебелина е 40/20/40 мм. Повърхностите са издържливи и устойчиви на непрекъснато променящите се атмосферни условия. Структурите на повърхността пък са разнообразни и в голям брой вариации. Например те могат да бъдат на линии или касети с РАЛ оцветяване. Съществуват различни възможности за остъкляване и еднакви с фасадната странични врати. Патентованите осигурителни елементи и електрическото задвижване пък са други две характеристики, които допълват цялостния облик на този тип гаражна врата. Много важен детайл е патентованата защита от евентуално защипване на пръстите – както отвън, така също и отвътре. С помощта на балансиращи пружини се уравновесява теглото на вратата. Тя е практична и отдавна навлязла в употреба, за което свидетелства нейното монтиране на общите гаражи.

Рамката на топлоизолирана гаражна врата е от поцинковани панелни профили, а нейните водачи – от пластмаса с изключително високо качество. Пълнежът от твърд пенополиутерен пък осигурява качествена антикорозионна защита. Вратата има тристранна каса с правоъгълно сечение. Изработена е от поцинкована стоманена ламарина. По принцип вратите са комплектовани за ръчно задвижване, което дава възможност за спешно отваряне в случай на аварийни ситуации. Аварийното отваряне се осъществява посредством жило посредством прекъсване на електрозахранването. Крайните изключватели на вратата са механични, а максималната големина на вратата в квадратни метри е 6. Минималното разстояние от тавана пък се равнява на 35 мм. Силата на изтласкване е 700 N. Тези врати осигуряват качествена и надеждна защита на автомобилите, които се държат на съхранение в общите гаражи. Такива има край много от жилищните кооперации, където се държат на съхранение колите на живеещите в тях. Благодарение на голямото разнообразие от гаражни врати те предлагат най-добрата протекция на автомобила както през деня, така също и вечер. Макар и да съществуват врати с по-обикновени критерии, при които липсват атрактивни екстри, те лесно могат да се набавят – просто трябва да се заплати по-висока известна сума пари.

Топлоизолирана гаражна врата, като всички останали модели, се характеризира със свои собствени специфики и особености. Въпреки че в наши дни много хора имат индивидуални гаражи, голяма част от тях продължават да държат автомобилите си в общи. На техните входове най-често се монтира този модел врата, което повече от убедително подчертава неговата практичност и функционалност. Когато трябва да се осигури надеждна защита за автомобила, цената не трябва да е водещ фактор. Добре известно е, че крадците често успяват с лекота да се справят с на пръв поглед трудно разбиваеми врати. Поради тази причина гаражът, независимо дали е отделен или общ, трябва да има врата, способна да издържа на нападение. Топлоизолираната гаражна врата е добро решение, което позволява автомобилът да бъде надеждно защитен по всяко време на денонощието. Тя тежи около 17 кг, а това я прави лесна за употреба, включително и в случаите, когато се налага да бъде отворена при възникването на авария.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!