Сенник "релакс"


Тъй като почти всички сенници могат да се управляват автоматично, дори не се налага при всяко спускане или вдигане извършителят на командите да се намира на непосредствено близко разстояние. Многообразието от модели и цветове, а така също и по това за показателите, е още едно нещо, по което се отличават различните видове. Поръчай онлайн сега!

Сенник "релакс" е широкоплощен сенник и като такъв той е подходящ за монтаж на места, където има нужда да се покриват по-големи по площ открити пространства. Широчината и височината са съответно 200 и 150 см, но трябва да се има предвид, че това са минималните размери. По отношение на максималните, те са по-големи. За ширината е характерно да бъде 1300 см, а височината – 1000 см. Тези параметри определено са коренно различни и подчертават многофункционалността на този продукт. Максималната площ, която могат да покрият тези модели, е 130 кв.м. С помощта на електрически мотор сенникът се спуска и задвижва, като в неговите две крайни положения има автоматичен изключвател. Съществува и електрически бутон, който може да е вграден или пък да е предназначен за външен монтаж. Именно бутонът подава нужната команда към електрическия мотор. Дистанционните управления са различни по отношение на това колко сенника могат да управляват наведнъж. Едно каналното например управлява само един, но четири каналното е в състояние да движи четири сенника едновременно.

При дистанционните, които могат да командват повече от един сенник, съществуват възможности за избор. Не е задължително те да се движат наведнъж, тъй като може да се избере и опция за задвижването на всеки един от тях поотделно. Към всеки сенник обаче непременно трябва да има приемник за радио управление. Дистанционният таймер е друга екстра, която е прикрепена към сенник "релакс". Той се характеризира с това, че позволява предварително програмиране на час, в който сенникът да се спусне или вдигне в зависимост от личните предпочитания. Освен часове, могат да се настройват и дати. Таймерът управлява до 6 сенника едновременно, като отново към всеки от тях трябва да има приемник за радио управление. Датчикът за вятър пък автоматично прибира сенника при определена сила на вятъра. Може да управлява един сенник и да се комбинира с дистанционно и приемник за радио управление. Друг датчик – този за слънце и вятър – автоматично спуска сенника при желаното ниво осветеност. Когато духането на вятъра премине определена граница, отново автоматично сенникът се прибира. Способен е да управлява до 6 сенника и пак трябва да има приемник за радио управление.

Сенник "релакс" е поредният модел сенници, които са удачното решение за качествения екстериор на сградата. Трябва да се полагат еднакво добри грижи не само за интериора, но така също и за външното обзавеждане. Именно поради тази причина сенниците се търсят масово предимно от онези, които са собственици на открити заведения или пък имат къща с двор и градина. Тъй като почти всички сенници могат да се управляват автоматично, дори не се налага при всяко спускане или вдигане извършителят на командите да се намира на непосредствено близко разстояние. Многообразието от модели и цветове, а така също и по това за показателите, е още едно нещо, по което се отличават различните видове. Най-функционални изглеждат сенниците от типа широкоплощни, тъй като именно те покриват по-големи по площ открити пространства. Всички останали модели обаче не отстъпват по брой на положителни качества и ползи. Външното обзавеждане на сградите се променя в положителна насока винаги, когато е монтиран правилният сенник.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!