Сенник "кабрио"


Сенник "кабрио" се изработва с алуминиева конструкция и ръчно задвижване. Той се състои от общо четири на брой секции, които при събиране се долепят плътно една до друга. По този начин те застават успоредно на стената. Поръчай онлайн сега!

За създаването на пълноценен комфорт и уют в дома са необходими няколко определени продукта. И докато някои от тях като щори и дограма се грижат предимно за вътрешното обзавеждане, то сенниците са тези, които имат за цел максимално да разкрасят екстериора на сградите. Това обаче несъмнено се отразява положително и на помещаващите се в сградата жилища или пък кабинети – всичко зависи от това какъв тип е сградата. Що се отнася до това колко са моделите сенници, те са много и най-разнообразни. Всеки един от тях притежава опредени положителни характеристики, които в по-малка или по-голяма степен ги правят удачно и подходящо решение. Сенник "кабрио" е един от моделите, които също са практични и функционални. Този модел е добро решение за дома или заведение на открито, защото несъмнено им придава по-атрактивен, стилен, елегантен и завършен вид. Заведенията на открити пространства изглеждат немислими без сенници, които при нужда в зависимост от климатичните условия да бъдат вдигнати или спускани на желаното ниво височина.

Сенник "кабрио" се изработва с алуминиева конструкция и ръчно задвижване. Той се състои от общо четири на брой секции, които при събиране се долепят плътно една до друга. По този начин те застават успоредно на стената. Максималните размери на този модел са съответно за ширината – 450 см, и за отваряне напред – до 200 см. Както става ясно, неговите параметри са значително по-малки от широкоплощни сенници. Въпреки това обаче този продукт определено е добро и практично решение за качествен и надеждно изглеждащ екстериор. Външният вид на сградата в много случаи се явява като своеобразна визитна картичка, която представя общото състояние на цялата постройка. По този начин от положението, в което се намира външното обзавеждане, могат да се направят правилни заключения дали за сградата са положени всички необходими грижи. Не само сградите, но и по-малки по размер помещения стават красиви и елегантни, когато се монтира сенник. Най-удачен е примерът със заведенията на открито и градините. И двете се използват масово като места за отдих, следователно обстановката трябва да е предразполагаща и достатъчно комфортна и уютна. За да се постигне това, сенниците играят основна и ключова роля.

Наред с останалите модели и "сенник кабрио" е достатъчно надежден и качествен избор, който несъмнено оправдава очакванията и дава желаните резултати по отношение отличното състояние на външното обзавеждане. Алуминиевата конструкция, от която този модел се изработва, е повече от сигурен белег за наличието на здравина, сигурност и издържливост. Алуминият е материал, който е известен именно с тези си положителни качества. Поради това намира масово приложение в съвременното строителство – не само при строителството на нови и реставрацията на стари сгради, но така също и при изграждането на сенници. Благодарение на издържливостта и устойчивостта на конструкциите, сенниците от типа кабрио са с дълъг живот на експлоатация и за продължителен период от време изпълняват перфектно своето основно предназначение. Сенникът може да бъде боядисан в абсолютно всички цветове, като всичко зависи от различните вкусове и предпочитания. Необходимо е цветовете да са правилно съчетани с останалата част от обстановката, защото по този начин се създава усещане за хармония и линейност.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!