Сенник с чупещо рамо


Рамената на сенниците и управляващите механизми се изработват от алуминиеви сплави, с което се постига максимална здравина. Едновременно с това се създава елегантен дизайн. Поръчай онлайн сега!

Сенник с чупещо рамо, наред с всички останали видове сенници, са предназначени да осигуряват повече комфорт и уют в дома. Те защитават от вредните и постоянно променящи се климатични условия, като силен вятър или пък слънчева светлина. Едновременно с това те разширяват дома извън неговите стени. Богатата и разнообразна гама от платове и десени позволяват хармоничното вписване на сенниците в екстериора на сградата. Придавайки на жилищната кооперация или административна сграда стилен и завършен вид, това несъмнено се отразява благоприятно и върху интериора на помещенията. Много от тъканите имат висок процент на устойчивост против избеляване и освен това са с гарантирана здравина срещу евентуално скъсване. Сенниците могат да бъдат управлявани по два начина – ръчно или автоматично. С едно единствено натискане на бутона на дистанционното или манивелата терасите и градините за кратко време се превръщат в изключителни приятни места за отдих. Сенниците и тентите са сред най-важните продукти, които осигуряват стилност и естетика на всички сгради.

Рамената на сенниците и управляващите механизми се изработват от алуминиеви сплави, с което се постига максимална здравина. Едновременно с това се създава елегантен дизайн. Сенник с чупещо рамо, а също и всички останали видове – непременно преминават редица тестове отваряне и затваряне – понякога техният брой надхвърля 7000 пъти. Конструкцията заедно с механизмите предлагат прецизно регулиране на наклона и издадеността на сенника. В допълнение към това за по-голямо удобство и сигурност има електрическо задвижване, което се контролира от датчици за вятър. Освен сенниците с чупещо рамо, има още много различни видове. Особено популярни например са тези, които се поставят на прозорците на автомобили. Като цяло това е продукт, който се поставя на сгради като търговски центрове и големи хотели, заведения и градини. Те са особено практични поради факта, че само с едно натискане могат да се вдигнат или спуснат на желаното ниво на височина. В случай че внезапно завали силен проливен дъжд, със затварянето на сенника на двора или в заведението отново става комфортно и водата не може да проникне до вътрешността. Те могат също така моментално да се отворят при желание слънчевата светлина да прониква свободно до различни части на помещенията.

Сенник с чупещо рамо се прибира плътно до стената, като независимо дали е прибрано или разгърнато състояние, не стърчат никакви детайли. Изработен е с типичните здрави и масивни конструкции, характерни за останалите видове сенници. Най-често това са алуминиеви сплави на гръцки фирми. Чрез конструкция под формата на буквата П и два сенника с чупещо рамо се получава двукатен покрив. Охлаждането на въздуха под сенника пък се извършва с помощта на т.нар. „водна мъгла”. Оптималните размери са 7 м ширина, издаденост от 1.5 до 3.5 мм през 0.25 м. Сенниците с чупещо рамо имат способността за кратко време коренно да променят цялостния облик на екстериора, като го превърнат в истински шедьовър в областта на външното обзавеждане. Именно поради тази причина сенници от този тип се виждат на фасадите и покривите на много сгради, независимо от техния характер – жилищни, административни и др.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!