Сенник

Сенник

Монтирането на сенник е не по-малко важно за създаването на комфорт и уют заедно със щорите. Сенниците са различни по отношение на цветове и модели, което важи и за голяма част от многобройните продукти, които се продават на пазара. В зависимост от избрания модел щори се монтират и най-подходящите сенници. Например има ролкови, широко площни, балконски, ветрилообразни, тип шатра или раменни. Що се отнася до техните цени, те не са фиксирани на квадратен метър и се изчисляват по таблици. За добра ориентация относно техните ценови стойности служат размерите. Така например сенник с чупещо се рамо, чиито размери са 2 на 3 метра, излиза приблизително 730 лева. Към тази цена обаче трябва да се добавят и допълнителни 50 лева, необходими за неговото монтиране. По този начин такъв сенник струва общо малко по-малко от 800 лева. Сенниците са неделима част от дълготрайния комфорт и уют и поради тази причина често се монтират веднага щом се поставят щори в помещенията в жилището.

Сенниците от алуминий постепенно набират все по-голяма популярност и се превръщат в безспорен хит на пазара. Те не намират приложение навсякъде поради своите по-специфични характеристики. Монтират се предимно на големи административни и бизнес сгради. Могат да бъдат хоризонтални, подвижни или вертикални. Изпълнението им се състои от леки алуминиеви компоненти, които се предлагат в широка цветова гама и разполагат с покритие срещу корозия. Световните лидери в производството на тези продукти са чуждестранни фирми, но голяма част от тях имат представителства и на територията на страната. Поради това снабдяването с конкретен модел сенник не представлява проблем. Освен сенници за щори, също така има и такива, които са предназначени за автомобили. Те са не по-малко практични и функционални и служат за осигуряване на комфорт и уют по време на дългите пътувания с кола през лятото. По това време на годината много хора отиват на море или планина, а дневните температури рязко се покачват. Освен това автомобилен сенник може да се постави и когато колата е паркирана на паркинг, който е силно нагрят от слънцето. И при двата случая той изпълнява своите основни функции да осигури прохладност и комфорт. Продават се в различните големи магазини и фирми и са разнообразни по отношение на цветове и модели.

Сенниците и тентите са не по-малко необходими за създаването на комфорт и уют наред с щорите и дограмата. Ето защо тези продукти непрекъснато се развиват и усъвършенстват, като за целта се прилагат иновативни похвати и технологии. Те имат за цел да направят определен модел от този продукт още по-качествен и практичен. Това определено не е лека задача, защото много от вкусовете са нестандартни и необичайни. Поради това се налага постоянно подобряване и усъвършенстване на продуктите, така че купуващите ги да са максимално доволни и удовлетворени. Размерите на сенниците имат значение при определянето на крайната цена, която може да излезе малко по-висока от първоначално предвидената.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!