Ролетен вертикален комарник


Мрежите против насекоми, които са по-известни просто като комарници, са функционален и практичен продукт за дома. С негова помощ се осигурява ефикасна защита от досадните многобройни насекоми, които влизат необезпокоявани през отворените прозорци. Поръчай онлайн сега!

Мрежите против насекоми, които са по-известни просто като комарници, са функционален и практичен продукт за дома. С негова помощ се осигурява ефикасна защита от досадните многобройни насекоми, които влизат необезпокоявани през отворените прозорци. По принцип ролетните комарници притежават едно изключително ценно предимство – подходящи са за поставяне на абсолютно всички видове прозорци. Ето защо с тях може да се осигури комфорт не в една, а във всички останали помещения на жилището. Ролетен вертикален комарник, както и този от типа хоризонтален, заемат минимално количество площ върху прозореца. Това е още една тяхна положителна черта, която ги е превърнала в масово предпочитан избор за прозорците. Често се изработват от алуминиеви профили и представляват мрежа, навита на ролка. Тя е покрита с негоримо тефлоново покритие, в собствена рамка и водачи. Друга положителна характеристика на тези комарници се състои в това, че могат да бъдат спускани и вдигани изцяло според индивидуалните вкусове и предпочитания. По този начин не се нарушава спокойствието и пълноценният отдих.

През зимата пък, когато времето е студено и температурите на въздуха рязко спадат, монтираният на прозореца ролетен вертикален комарник може да остане навит и защитен в кутията, което води до многократно удължаване на експлоатационния живот на продукта. Поради тази причина при монтирането му не само се прави качествена инвестиция, но така също се спестяват множество бъдещи проблеми. По традиция често комарниците се монтират заедно с дограмата, като с това се целят преди всичко две неща. На първо място комплектният монтаж излиза по-евтино и по така се спестяват не малки суми пари. Освен това ако комарникът се монтира на по-късен етап след дограмата, това може да доведе до множество сериозни проблеми и неприятности. Те са свързани преди всичко с одраскване на профилите и в резултат на това – тяхното трайно увреждане. Ето защо продуктите в повечето случаи се монтират заедно. Добре избраният комарник винаги създава повече уют и комфорт в дома, при това за дълъг и продължителен период от време. Ролетните комарници са едни от най-качествените, защото освен че са подходящи за всички видове прозорци, също така заемат малко площ върху тях, с което не изглеждат натрапчиво и не на място.

Ролетен вертикален комарник е удачното решение за дома, офиса и всички останали помещения. Възможността през зимата мрежата да се сложи на съхранение в кутията е още една причина този продукт да бъде предпочитан в много жилища. Дългият живот на експлоатация на дограмата, парапетите, щорите и комарниците е от изключително важно значение за комфорта и уюта, тъй като в противен случай от тях няма полза. Някои от тях се изхабяват и износват преждевременно, което може да се дължи на различни фактори. Сред тях са например не качествената и не навременна поддръжка, която включва пръскане с подходящи бои и лакове. Също така за износването може да допринесе и покриването на продуктите с големи количества прах, който драска и наранява повърхностите. Ролетните комарници също не са застрашени от подобни проблеми, поради което се налага към тях да се проявят нужното внимание и грижи. Това спестява множество проблеми и хабене на излишни нерви.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!