Цветни щори на цената на бели Ние от Щори Нитеа предлагаме разнообразни и атрактивни промоции. Една от тях е цветни щори на цената на бели. Странично водене на вътрешни щори Странично водене на вътрешни щори е една от екстрите, които вървят към този продукт. Щорите от типа вътрешни са особено популярни и едновременно с това практични. Сезонно намаление на вътрешни щори Фирма Щори Нитеа предлага промоция сезонно намаление на вътрешни щори. Като отдавна навлязла в този бранш фирма, ние отлично осъзнаваме своите отговорности.

Промоции

Ние от Щори Нитеа предлагаме продукти с изключително високо качество за всички, които имат желание да създадат дълготраен комфорт и уют в дома. За да стане това обаче, се изисква покупката на най-качествените щори, които да паснат идеално на прозорците. Тъй като имаме дългогодишен опит зад гърба си и отдавна сме в този бранш, ние отлично осъзнаваме трудностите, пред които се изправяме ежедневно в търсенето на възможно най-добрите и оптимални решения. Въпреки че конкуренцията е огромна, ние не се страхуваме да заявим, че сме фирма с изключителни познания. Нашите специалисти имат висока квалификация и притежават всички необходими познания, които им помагат лесно и безпроблемно да се справят с монтирането на щори или да дават идеи и препоръки относно конкретен модел. Предлагаме и промоции щори, които са изключително изгодни. Тази наша политика се основава на схващането, че закупените на по-достъпни цени продукти са не по-малко качествени от тези, които се продават на реалните цени.

Щорите са продукт с много важно значение за създаването на постоянен комфорт в дома, както и във всяко едно друго помещение – например офис или кабинет. Прозорците в тях също трябва да бъдат снабдени с подходящите щори, за да създадат предразполагаща и хармонична обстановка. Предлагаме всички видове щори – вътрешни, външни, алуминиеви, римски, плисе, ролетни и още много други. Всички тези модели притежават свои собствени характеристики, които в по-малка или по-голяма степен ги правят подходящото и удачно решение за дома. С наша помощ изборът на точните щори за прозорците на всяко едно от помещенията в жилището е въпрос на много кратък период от време. От нашите промоции щори може да се възползва всеки, решил да направи качествена промяна в своя дом. Освежаването на интериора е една от първите и най-важни крачки, които водят до създаването на комфорт и уют. Благодарение на разнообразните модели, които предлагаме, прозорците се превръщат в истински шедьоври, които красят дома и го правят изискан, стилен и елегантен. Щорите, предлагани от нас, са в богата и широка цветова гама. Освен това ние можем компетентно да предложим наши идеи и решения за всеки отделен интериор, което отново се дължи на дългогодишния ни опит.

Промоции се правят във всички браншове, защото понякога се чувства липса на клиенти. Като фирма с богат опит считаме, че промоциите не показват непременно отлив или пък че продуктите са с по-ниско качество. Обикновено отстъпките имат за цел да улесняват клиентите – например препоръчително е да се монтират наведнъж щори и комарник, защото по този начин се спестяват време и пари. Щори Нитеа е фирма, чиито специалисти са истински професионалисти и винаги знаят кое е най-доброто решение за дома. Именно поради тази причина ние се радваме на доверието на клиентите, които никога не разочароваме. В тази сфера конкуренцията е огромна, но за най-добрите винаги има достатъчно работа и поръчки за изпълнение. Ние можем да обзаведем помещенията в дома по превъзходен начин, така че интериорът за кратко време да се промени коренно. Съзнаваме добре отговорностите, които поемаме и се стремим да бъдем максимално коректни и да предлагаме само най-добрите промоции щори.