Промишлени врати


Плътни промишлени врати
Плътни промишлени врати като всички останали подобни модели намират масово и широко приложение. Те са известни още и к...
Секционни промишлени врати
Секционни промишлени врати са изключително популярен модел наред с всички останали врати от тази категория. Те се хара...
Топлоизолирани промишлени врати
Много от промишлените врати, които са известни още и като индустриални, са топлоизолирани. Като топлоизолирани промишл...
Тяхната практичност и многофункционалност ги прави подходящи за всякакъв вид промишлени предприятия и заводи. Освен споменатите вече места, такива врати могат да се видят и край входовете на големи складове, където се съхраняват автомобилни гуми, лекарства и още много други разнообразни стоки. Поръчай онлайн сега!

Промишлени врати са известни още като индустриални и са различни по отношение на характеристиките и особеностите си. Например има ролетни, секционни и сгъващи се врати от промишлен тип. Този тип врати могат да бъдат видени на входовете на много сгради и помещения и предимно на места, където кипи производствена дейност. Самото име на вратите показва, че те се ползват в сферата на индустрията. Те са големи по размер – понякога през тях преминават огромни камиони или тирове, които трябва да доставят определени продукти. Вратите от този тип са изключително популярни и известни. Едновременно с това те са стилни и елегантни, което е от особено значение за местата, за които са предназначени. Те се предлагат в различни цветове – например жълти, бели и пр. Характерни са още за места като подземни големи паркинги, които най-често се намират на обществени места. Сред тях са търговски центрове, големи хранителни магазини или пък стадиони. Именно на такива места най-често се виждат индустриалните врати.

Тяхната практичност и многофункционалност ги прави подходящи за всякакъв вид промишлени предприятия и заводи. Освен споменатите вече места, такива врати могат да се видят и край входовете на големи складове, където се съхраняват автомобилни гуми, лекарства и още много други разнообразни стоки. Повечето от тези врати имат способността да се задвижват както ръчно, така също и автоматично. Що се отнася до цветовете, освен традиционните като бял, може да се избере и всеки един от цветовете от каталога РАЛ. Както винаги е от изключително важно значение цветовете да подхождат на околната обстановка, защото в противен случай се получава рязък контраст. На местата, където най-често се поставят промишлени врати, нуждата от атрактивен, естетичен и елегантен външен вид е повече от необходима. Именно поради тази причина при тяхното проектиране се ползват технологии, които подсилват ефекта на съораженията. Популярни са ролетните индустриални врати – те се предлагат в два основни вида. Единият е термоизолирани, докато другият е с единични панели от алуминий и поцинкована стомана. Задвижването при този модел, както и при повечето останали, може да бъде ръчно или автоматично. Автоматиката се задвижва посредством електрически мотор или дистанционно управление, което се осъществява с натискането на един бутон.

Популярността на останалите модели промишлени врати отдавна е доказана. Освен ролетни врати, също така има високоскоростни врати. Те са изключително подходящи за входно – изходни пространства, където има висок пешеходен и автомобилен трафик. Характеризират се с това, че осигуряват отлична топло – и шумоизолация. Скоростта на отваряне и затваряне често достига до 0.75 м в секунда. Освен ролетни, те могат да бъдат и сгъваеми, като последните са подходящи за по-големи и светли отвори. Независимо от избрания тип врата, тя непременно трябва да се отваря и затваря без проблемно. В сферата на индустрията е динамично и натоварено, в резултат, на което от фабриките непрекъснато влизат и излизат множество моторни превозни средства. Това се отнася и за складовете, откъдето често камионите зареждат с продукти, които трябва да бъдат доставени до определено място. Функционалността на тези врати е безспорна и те са полезни в много отношения.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!