Прозоречен комарник на панти


Предназначението на всички видове комарници се състои в осигуряването на ефикасна защита против насекоми. Това е и другото име, с което са познати комарниците – мрежа против насекоми или просто противо-насекомни мрежи. Много от видовете са подходящи за всички прозорци, което ги прави изключително практични и функционални. Поръчай онлайн сега!

Предназначението на всички видове комарници се състои в осигуряването на ефикасна защита против насекоми. Това е и другото име, с което са познати комарниците – мрежа против насекоми или просто противонасекомни мрежи. Много от видовете са подходящи за всички прозорци, което ги прави изключително практични и функционални. Мрежите гарантират нужното спокойствие както в града, така и на всяко друго място – например в провинцията или пък на язовири, реки и други водни басейни, където много хора прекарват своята лятна почивка. Мрежата може да се монтира както върху алуминиеви и пвц профили, така също и върху дървена конструкция. Някои комарници – например ролетните – заемат минимално количество площ върху прозореца, което е още едно доказателство за това колко полезни и нужни за дома са тези продукти. С тяхна помощ се създава дълготраен уют и комфорт във всички помещения на жилището и най-накрая е осигурена надеждна и ефикасна защита против насекоми. Влизайки през отворените прозорци, те нарушават до голяма степен пълноценния отдих и почивка.

Прозоречен комарник на панти принадлежи към групата на подвижните противонасекомни мрежи. Те са специално разработени и предназначени за балконски врати. Комарникът се закрепва за дограмата посредством панти с напрегнати пружини, които автоматично затварят вратата. Мрежите тип врата пък се изработват от масивни профили от алуминий, както и мрежа от фибро стъкло. Оборудвани са както с панти, така също и със заключващ механизъм. Това може да бъде например шнапер или магнит. Мрежите против насекоми от този тип не се чупят и едновременно с това може ефикасно да се използват за продължителен период от време. Рамките също са от алуминий и стандартно са оцветени в бяло, кафяво или златен дъб. Възможни са обаче и други варианти, например прахово боядисване по каталога РАЛ. Ширината на рамките достига до 5 см, а със същата ширина в хоризонтално положение се поставя делител. С негова помощ се гарантира допълнителна и сигурна устойчивост на вратата. Прозоречен комарник врата на панти е удобно, практично и функционално решение за дома, благодарение на което създаването на постоянен комфорт и уют е единствено въпрос на време. Той е подходящ за всички прозорци, което гарантира качествено освежаване на жилищните помещения.

Стандартният прозоречен комарник на панти има широчина, която варира между 40 и 120 см. По отношение на височината, нейните размери започват от 60 и достигат до 240 см. Ширината на повечето от тях обаче е ограничена до 90 см. Като всички останали комарници и този модел се поставя на прозорците с една основна цел – да спре набезите на непрекъснато влизащите през отворените прозорци насекоми. В действителност когато те се озоват в дадено помещение, това неминуемо води до нарушаване на спокойствието и хармонията. Монтирането на много мрежи против насекоми се извършва заедно с дограмата, като по този начин се спестяват ценно време и немалко пари. Също така едновременното поставяне на двата продукта намалява значително шансовете от евентуални одрасквания и наранявания на повърхностите на профилите. Това обаче със сигурност се случва тогава, когато комарникът се поставя на по-късен етап в сравнение с дограмата. Тогава уврежданията в профилите са почти неизбежни.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!