Плътна охранителна ролетка


Ролетките са ефикасни заместители на железните или метални решетки, които в миналото са предпочитан артикул за входните врати на голям брой помещения. Благодарение на отличните си характеристики те гарантират надеждна защита и сигурност. Поръчай онлайн сега!

Плътна охранителна ролетка е продукт, който е изключително практичен и функционален. Той може да бъде монтиран на входовете на различни обекти от търговски характер – например магазини, складове или заложни къщи. Неговите функции се състоят в осигуряването на добра и ефикасна защита за всички стоки, които се държат на съхранение в обектите. Охранителната плътна ролетка може да бъде в различни цветове, но непременно трябва да се вписва и да пасва добре на външното обзавеждане. Това спомага едновременно да се подчертаят по-категорично неговите функции и обликът на обекта да бъде стилен, елегантен, атрактивен и завършен.

Охранителни ролетки

Сигурността на жилищата и другите видове сгради има първостепенно значение особено предвид факта, че в наши дни броят на обирите е много висок. Ето защо се налага да бъдат взети навременни и превантивни мерки, които да осигурят максимално добра защита на помещенията. За целта е възможно да се монтират масивни и тежки врати от метал, които поради изключителните си здравина и якост често осуетяват престъпните намерения на крадците. По отношение на помещения като складове, заложни къщи и магазини обаче собствениците се доверяват на охранителни ролетки. Това е напълно логично, защото ролетките изпълняват качествено своите основни функции. Както подсказва тяхното име, те се монтират с охранителни цели, като чрез тях се постига надеждна и трайна защита от евентуално посегателство върху частната собственост. Ролетките са ефикасни заместители на железните или метални решетки, които в миналото са предпочитан артикул за входните врати на голям брой помещения. Благодарение на отличните си характеристики те гарантират надеждна защита и сигурност.
За разлика от споменатите вече метални и железни решетки охранителни ролетки са много по-надеждни във всяко едно отношение. На първо място те не са толкова тежки и тромави, каквито са решетките в по-голямата си част. Също така ролетките имат висок процент на устойчивост и издържливост срещу резки и непрекъснати промени в климатичните условия. Това тяхно свойство определено ги прави ценни и надеждни защитни средства. Сред останалите положителни характеристики на тези продукти са още възможността както за ръчно, така също и за дистанционно управление. Вторият начин е особено подходящ, защото само с едно натискане на нужния бутон ролетката може за секунди да бъде вдигната или спусната. По този начин ако се налага спешна евакуация на намиращите се в сградата хора, те лесно и безпроблемно излизат навън. Материалите, от които могат да се изработят, са различни и много на брой. Подходящи са например алуминиеви ролетки, защото този материал е едновременно лек и издържлив. Това го прави практичен и многофункционален. Освен това алуминият може да се боядиса в богата гама от цветове, а това допълнително допринася за атрактивния вид не само на входа, но и на цялото помещение.
Декоративните функции на охранителните ролетки е поредната основателна причина, поради която те са удачно решение за всяка входна врата. Боядисани в подходящите тонове, те мигновено променят цялостния вид и облик на сградата и едновременно с това продължават да осигуряват надеждна и трайна защита върху имуществото, което се държи на съхранение в помещенията. Бижутерийните магазини и заложните къщи например са все места, където винаги има предмети от сребро и злато, както и други ценни артикули. Ето защо те трябва да бъдат максимално добре защитени по всяко време на денонощието и особено в късните часове на нощта. Макар крадците да действат и през деня, именно късните часове са предпочитаното от тях време. С монтирана на входа охранителна ролетка техните намерения биват навреме осуетени. Това се дължи не само на здравината на материала, за разбиването, на който се изисква вдигането на прекалено много шум. Също така се налага продължително проучване, което може веднага да събуди подозрение в някой от по-наблюдателните и досетливи хора.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!