Плисе щори


Видовете щори са различни, като всички те са предназначени за всякакъв тип помещения. Комфортът и уютът са еднакво необходими както вкъщи, така също и на работното място. Поръчай онлайн сега!

Видовете щори са различни, като всички те са предназначени за всякакъв тип помещения. Комфортът и уютът са еднакво необходими както вкъщи, така също и на работното място. Много атрактивен модел са щорите ден и нощ. Тяхната конструкция е такава, че се използват два плата – прозрачен и полупрозрачен. Те се използват съответно за през деня и нощта, което определено има положителен ефект върху интериора. Римската щора пък е друг модел, който е популярен и харесван. Той се използва предимно през лятото и е лесен за изработване. Независимо от своя вид, щорите се монтират преди всичко с една основна цел – да ограничават достъпа на силната слънчева светлина, която винаги създава чувство на дискомфорт и нарушава спокойствието. Подходящите цветове също са много важен детайл, който нерядко стои в основата на положителната промяна в жилищния интериор. Щорите с вградени комарници са друга възможна опция. Този продукт е полезен, защото с неговото поставяне се появява и защита от вредните и многобройни насекоми.

В зависимост от това за какви помещения са предназначени, щорите се предлагат в различни цветове и модели. Например не е задължително те да бъдат еднакви в дома и офиса. При втория случай се изисква още по-деликатен похват при избора, свързан с осигуряването на повече комфорт за клиентите. Ето защо щорите трябва да оказват предразполагащ ефект и да създават силно усещане за спокойствие и хармоничност. Освен ръчно, някои модели могат да бъдат управлявани и с помощта на дистанционно управление от разстояние. Това определено е предимство, което производителите предлагат за обитателите на дома. Дистанционното управление позволява вдигането и спускането на щорите от легнало или седнало положение вместо досадното ставане и отиване до прозореца всеки път, когато в стаята е прекалено светло или тъмно. Също така електронното управление контролира както само една, така и няколко групи от щори, които могат да бъдат пускани и вдигани на желаната височина. Друга екстра, която се предлага, е монтирането на таймер, който пуска или вдига щората в предварително настроения час. Датчиците за слънце, дъжд или вятър са поредната екстра, която се предлага и която прави някои продукти много полезни за създаването на пълноценен домашен уют и комфорт.

Наред с дограмата и вратите щорите са един от най-важните артикули за дома. Правилното и подходящо съчетание с останалата част от обстановката бързо променя и освежава дома. Благодарение на богатата палитра от цветове пък е възможно да се създадат интересни интериорни решения. Това мислене е присъщо най-вече на онези дизайнери и производители, които имат развито въображение и не се страхуват да правят експерименти. Иновативните похвати в тази сфера са задължителни по пътя към успеха и нерядко именно такива нестандартни решения се превръщат в безспорен хит сред специалистите по домашно обзавеждане. Щорите не на последно място закриват прозорците от хорските любопитни погледи. Те са особено необходими при случаите, когато два жилищни блока са на близко разстояние един срещу друг. Тогава именно те осигуряват спокойствие и усамотение, от каквито безспорно всеки има нужда. Качеството на щорите се определя както от тяхната цена, така също и от степента на комфорт, който създават в помещенията.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!