Перфорирана охранителна ролетка


Ролетките са неделима част от ежедневието, когато процентът на ограбените обекти, независимо дали складове, магазини и пр., е твърде висок. Те са ефикасно защитно средство, благодарение на което шансът за влизане с взлом намалява драстично. Поръчай онлайн сега!

Перфорирана охранителна ролетка се характеризира най-вече с това, че притежава елегантен вид. Наред с него обаче тя е удачно решение за много търговски обекти, които имат нужда от сигурна и надеждна протекция по време на нощните часове. Изработва се от перфорирани ламели, които са от гореща поцинкована стомана. Отворите по принцип са с диаметър 3 мм и осигуряват достъп на светлина дори тогава, когато ламелите се намират в спуснато положение. Благодарение на стоманата – материалът, от който се изработва, може да се боядиса в разнообразни цветове по рал каталога. Сред основните характеристики на този тип ролетки са ръчното или механично задвижване в зависимост от предпочитанията. При механизирано отваряне се поставя мотор от специализиран производител на задвижващи мотори – това е често явление в случаите, когато производителите на ролетки са в партньорски отношения с фирми, занимаващи се с поставянето на мотори. Специално конструирани джобове пък се използват в случаите, когато задвижването се осъществява ръчно. Те заключват здраво охранителната ролетка.

Всички водачи на перфорирана охранителна ролетка са изпълнени от усилен омега профил, който помага много за издържливост при изключителни и интензивни натоварвания. Кутията на ролетката пък е изпълнена от гладка поцинкована стомана с дебелина 1 мм. Завършващата греда от усилена поцинкована стомана пък е дебела милиметър и половина. В долния край на ролетката се поставя гумено уплътнение, което може да покрива неравности на пода с размери до 40 мм. Като всички охранителни ролетки и тази се характеризира с осигуряването на висок процент сигурност за разнообразните по вид помещения и обекти. Те се нуждаят от протекция, защото в тях се държат на съхранение различни стоки и продукти – например бижута, строителни материали и пр. Поради тази причина техните собственици търсят най-добрите опции, с които да защитят добре своето имущество. Ролетките от типа охранителни са ефикасни заместители на старите решетки, които са като цяло масивни, тежки и тромави. Лекотата на ролетките е полезна в много отношения – например в случаите, когато обектът трябва да бъде отворен по спешност поради възникването на авария. Перфорираните ламели са атрактивни и в същото време удобни и практични, което ги прави предпочитани за множество търговски обекти.

До голяма степен плътна охранителна ролетка наподобява плътната. При нея обаче са налице стоманените перфорирани ламели, като перфорацията може да бъде едра или ситна. Последната може да е с отвори 2.5 мм и дебелина 0.7 мм. Различните ламели при желание могат да се свържат един с друг с цел да се получи различна комбинация от прозрачни и непрозрачни елементи. На ролетките може да се монтира мотор за автоматично задвижване, който същевременно позволява и ръчно управление в случай, че електрозахранването прекъсне. Ролетките са неделима част от ежедневието, когато процентът на ограбените обекти, независимо дали складове, магазини и пр., е твърде висок. Те са ефикасно защитно средство, благодарение на което шансът за влизане с взлом намалява драстично. Поради тази причина е добре да се монтират колкото се може по-скоро, за да изчезнат веднъж завинаги проблемите и тревогите относно вероятността даден обект да бъде ограбен.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!