Перфорирана охранителна решетка


Най-често решетките са бели или сиви, но това изобщо не означава, че не могат да се изберат и други тонове. Най-важно от всичко е те да се вписват добре с външния вид на обекта и да впечатляват още от разстояние вместо да предизвикват смущение. Поръчай онлайн сега!

Перфорирана охранителна решетка се изработва от перфорирани стоманени ламели, чиято височина достига до 105 милиметра. Те осигуряват едновременно отлична защита на затваряното пространство и добра видимост към обекта. Защитени са от покритие от полимер и прах по каталога РАЛ. Ламелите с едра перфорация имат четири реда правоъгълни отвори с размери на перфорацията 28 Х 12 мм. Решетките с микро перфорация пък могат да са два вида. При единият от тях диаметърът на отворите е 4 мм и дебелина 0.5 мм. При вторият вид размерите са съответно 2.5 мм и 0.7 мм. Всички различни типове ламели при желание могат да се свържат един с друг, така че да се получи желаната комбинация между прозрачни и непрозрачни елементи на ролетката. Този вид охранителна решетка е много подходящ за всички търговски обекти, които имат нужда от сигурна и надеждна защита. В тях се държат на съхранение ценни стоки и продукти, които на всяка цена трябва да бъдат надеждно пазени.

Мотори, автоматика и различни устройства за управление са достъпни и за перфорирана охранителна решетка. Съществуват и устройства за сигнализация и безопасност. Дистанционното отваряне и затваряне на решетката прави нейната употреба още по-практична и функционална. Автоматичното управление има редица преимущества пред ръчното. На първо място е достатъчно да се натисне правилното копче на дистанционното и решетката сама се спуска и вдига на желаното ниво височина. Фотоклетките и магнитните датчици са сред другите екстри, които се използват при наличието на този модел охранителна решетка. В наши дни автоматиката позволява повече гъвкавост и едновременно с това осигурява по-висок процент на устойчивост и издържливост. При евентуални опити за разбиване на решетката автоматиката не само се включва, но също така това е свързано с вдигането на много шум. Защитната гума с датчик за откриване на препятствия пък е поредната екстра, която е на разположение. С всичко това търговските обекти са повече от сигурно и надеждно защитени по всяко време на денонощието. Това е от особено важно значение, защото процентът на опитите за насилствено влизане е висок. Взимането на необходимите мерки е повече от задължително, защото шансът от обир е наистина реален и нараства с всеки изминал ден.

При перфорирана охранителна решетка възможностите за монтаж са разнообразни – тя може да бъде поставена на входа на заведения, магазини, заложни къщи и много други. Където и да се монтира, тя изпълнява чудесно своето предназначение и осигурява желаното ниво сигурност и безопасност. По отношение на това в какъв цвят да бъде решетката, всичко зависи от личните предпочитания и изисквания. Най-често решетките са бели или сиви, но това изобщо не означава, че не могат да се изберат и други тонове. Най-важно от всичко е те да се вписват добре с външния вид на обекта и да впечатляват още от разстояние вместо да предизвикват смущение. Това не се постига лесно, но при проявяването на нужните внимание и старание нещата сами си идват на мястото, в резултат на което се получават изключителни екстериорни решения, които правят обекта стилен, красив и елегантен.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!