Пвц щори


Освен от пвц, щорите могат да се изработват и от алуминий или комбинация между двата продукта. Оси, конзоли, кутия за водачи и ламели са сред основните компоненти на различните видове щори. Поръчай онлайн сега!

Проблемът с осигуряването на достатъчно комфорт в помещенията през цялата година е характерен навсякъде. Поради това се търсят различни начини за възпиране на силната слънчева светлина през лятото и на студения въздух през зимата. Монтирането на дограма и пвц щори са сред нещата, до които прибягват много хора с цел именно да осигурят достатъчно комфорт и уют в дома. Този модел е практичен и функционален и е удачното решение не само за дома, но така също и за офиса или което и да е друго помещение. Освен от непрекъснато и рязко променящите се климатични условия, този модел ефикасно предпазва от влизане с взлом, кражби и други подобни щети. Те притежават уникалната способност да са едновременно топло – и шумоизолатори, което е категорично тяхно предимство. По този начин се решават два основни проблема – този с осигуряването на подходяща стайна температура и този със заглушаването на шума отвън, който причинява големият брой моторни превозни средства.

През лятото температурата на въздуха в стаята спада до подходящо ниво, което автоматично прави включването на климатик или вентилатор ненужно. Това също така означава, че драстично намаляват разходите за електричество. Актуалните ролетни пвц щори се продават на пазара в голямо разнообразие от цветове и модели, което ги прави подходящи за всеки интериор или екстериор независимо от техните характерни особености. Освен от пвц, щорите могат да се изработват и от алуминий или комбинация между двата продукта. Оси, конзоли, кутия за водачи и ламели са сред основните компоненти на различните видове щори. Така например комбинации, които съчетават алуминий и пвц могат да бъдат щори с алуминиева кутия и пвц ламели. Щори с пвц механизъм и пвц кутия и ламели пък е още един от многобройните възможни варианти за комбинация. По отношение на задвижването на този модел щори, това най-често става автоматично. За целта се използват бутон на дистанционно управление или пък електрически мотор. Вторият възможен начин е ръчното управление, който е по-добре познат. За него са нужни манивела за щори с по-голям размер или плоско или обло въже. То се навива с пружина в табакера, където с помощта на устройство се определя височината, на която да е отворена щората.

Функционалността на пвц щори превръща този продукт в подходящо решение за качественото освежаване на интериора на дома. Всички щори се монтират предимно с една цел – да осигурят подходяща стайна температура през лятото, като за целта ограничават проникването на силната слънчева светлина. С щорите в комплект може да върви и монтирането на комарници или дограма, което е полезно в много отношения. На първо място едновременното поставяне на двата продукта спестява известна сума пари. Също така ако вече има монтирани щори и впоследствие се прибегне до поставянето на комарник, това може да увреди прозорците като надраска сериозно техните повърхности. Щорите са сред онези продукти, които в най-голяма степен допринасят за комфорта и уюта в дома. Те са подходящи и в офиси и работни кабинети, където нуждата от предразполагаща обстановка също е не по-малко належаща. Пазарът е изключително богат и разнообразен и предлага разнообразни и практични решения за външното или вътрешно обзавеждане.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!