Пвц капаци


Пвц се характеризира с дълъг експлоатационен живот, устойчивост срещу атмосферни промени и най-вече – сравнително лесна и безпроблемна поддръжка. Всичко това убедително превръща материала в незаменим по отношение на дълготрайния комфорт и уют в дома. Поръчай онлайн сега!

Пвц капаци са изключително подходящо решение за прозорците на дома във всяко едно помещение. Това е материал, който намира широко приложение и за изработката на други продукти – например дограмата. Пвц се характеризира с дълъг експлоатационен живот, устойчивост срещу атмосферни промени и най-вече – сравнително лесна и безпроблемна поддръжка. Всичко това убедително превръща материала в незаменим по отношение на дълготрайния комфорт и уют в дома. Практичността, лесното почистване и сравнително достъпните цени допълват цялостния му облик и това е основната причина той да бъде предпочитан в строителството. Капаците от пвц са не по-малко ефективни от дървените и алуминиевите, но притежават и свои собствени специфики и особености. Много от капаците представляват самостоятелен готов модул за вграждане, като се използва технологията за монтиране на прозоречни модули. Такива капаци са често срещана гледка на прозорците на много жилища по ниските или пък по-високите етажи. Те изпълняват и защитни функции, които осуетяват намеренията от евентуално проникване с взлом.

На пазара има системи пвц капаци, чиято конструктивна ширина достига до 60 мм. Понякога към тях има специално крило, което е обърнато и се отваря навън. Възможните варианти за изпълнение пък включват два вида обков. Единият от тях е АГБ – той е специално предназначен за капаци. Другият вид също е качествен, но в сравнение с първия има по-ограничени възможности. Благодарение на специално конструираните сглобки пък става възможно бързото и едновременно с това лесно монтиране на ламелите за капаци. Вариантите за изпълнение като цяло са изключително разнообразни, но изискват специално техническо решение в зависимост от конкретната ситуация. Капаците, независимо от какъв материал са изработени, трябва добре да се вписват с останалата част от интериора или екстериора. Това е продукт, който има огромна роля за това помещенията и целите сгради да изглеждат добре и да бъдат стилни и елегантни. Капакът ефикасно предпазва сградата от вредното влияние на силните слънчеви лъчи, които са характерни в горещите летни месеци, а напоследък и през по-студените сезони като есен и зима. Поради тази причина материалите трябва да имат висок процент устойчивост и издържливост. Пвц е сред тях и отдавна е доказал своите безспорни качества, които го превръщат в лидер на пазара при направата на дограма и много други стоки.

Пвц капаци са функционални и могат да се впишат добре на всички прозорци. Жилищата на по-ниските етажи получават сигурна и надеждна защита, както и повече комфорт и стилност. Много материали – например дървото и стъклото – нямат дълъг експлоатационен живот и се износват преждевременно. При вторият от тях проблемите произтичат главно от неговата крехкост и лесно чупливост. Именно поради тази причина за стъкло се изискват специални и навременни грижи. Пвц не е застрашен от напукване или чупене. Неговата поддръжка е изключително лесна – просто трябва да се използва обикновен почистващ препарат и кърпа. Могат да му навредят единствено препарати, които имат в съдържанието си разяждащи съставки. Те драскат и сериозно нараняват профилите на прозорците, което може да доведе до тяхното похабяване единствено заради проявена несъобразителност и лоша преценка.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!