ПРОФИЛИНК


Щорите, независимо дали са от пвц или алуминий, трябва да имат качествени профили, каквито произвеждат ПРОФИЛИНК и много други компании. Всички те разполагат с обемни производствени мощности, благодарение на което установяването на партньорски отношения е лесно осъществимо. Поръчай онлайн сега!

Фирма PROFILINK е основана през 2004 г. в Пловдив. Тя е оборудвана с последно поколение екструзионни инструменти и линии от Австрия и Германия. Освен това разполага и със системи за смесване и транспортиране на водещи фирми на немския пазар. В началото на 2006 г. като доказателство за своята работа с високо качество фирмата успешно преминава сертификационен одит по международен стандарт по качество ДИН ЕН ИСО 9001 – 2000. В резултат на разрастването на основната дейност увеличеното търсене на продуктите с марката на ПРОФИЛИНК от началото на 2008 г. компанията придобива нова и значително по-голяма по размери база за производство. Пак през 2008 г. се оборудва и модерна изпитателна лаборатория, в която се извършва измерване и контрол на параметрите на влаганите материали и суровини, както и крайният готов продукт. Сред основните неща, на които се набляга, е определянето на устойчивостта на изкуствено стареене, както и цвета на прахообразните и твърди вещества. Ефекта на топлината върху профилите и топлинното им свиване, както и устойчивостта и якостта при удар пък са сред другите основни неща, на които българската фирма ПРОФИЛИНК със седалище в Пловдив набляга при своята работа.

Днес PROFILINK притежава 12 на брой екструдерни линии за производство на профили от пвц за прозорци и врати. Системите, произвеждани от фирмата, напълно отговарят на съвременната тенденция за енергийна ефективност посредством намаляването на използваната енергия. ПРОФИЛИНК е партньор на множество фирми, включително и на тези, които се занимават с производство и монтаж на щори. Благодарение на своите изключителни и висококачественипрофили, компанията отдавна си е спечелила име и авторитет. Партньорските отношения с други представителства пък водят често до създаването на съвместни общи проекти, чието качество и надеждност си проличават веднага. Фирмата е партньор с фирми за дограма, щори, комарници и пр. Всички тези продукти имат решаващо значение за пълния и цялостен комфорт в дома. Ако са с високо качество, щорите се вписват еднакво добре на всички прозорци, давайки своя основен принос за освежаването на дома и положителната промяна на жилищния интериор. Благодарение на профилите на ПРОФИЛИНК и използваните от специалистите на фирмата иновативни похвати и технологии създаваните продукти се отличават с високо качество и многофункционалност. От своето създаване досега фирмата си изгражда авторитет, което спомага за създаването на партньорски отношения и следователно – за повишаването на качеството на производството.

Предприятието PROFILINK произвежда възможно най-качествените профили от пвц, подходящи в еднаква степен за дограма и щори. Днес тези два продукта са неделима част от интериора на много домове и офиси, където нуждата от постоянен комфорт и уют е винаги осезаема. Надеждността на профилите е едно от най-сигурните доказателства за това, че те имат дълъг експлоатационен живот и висок процент на устойчивост независимо от непрекъснатото вредно влияние на климатичните условия, на което те са изложени денонощно. Щорите, независимо дали са от пвц или алуминий, трябва да имат качествени профили, каквито произвеждат ПРОФИЛИНК и много други компании. Всички те разполагат с обемни производствени мощности, благодарение на което установяването на партньорски отношения е лесно осъществимо. Партньорството създава условия за съвместна и продължителна работа, в резултат на която се обменя ценен опит и се създават съвършени продукти.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!