Охранителни ролетки


Плътна охранителна ролетка
Плътна охранителна ролетка е продукт, който е изключително практичен и функционален. Той може да бъде монтиран на вход...
Охранителна ролетка “оплетка”
Функциите на различните видове охранителни ролетки се състоят в осигуряването на максимална защита на различни по вид ...
Перфорирана охранителна ролетка
Перфорирана охранителна ролетка се характеризира най-вече с това, че  притежава елегантен вид. Наред с него обаче...
Охранителна ролетка “тръбна фуга”
Основните функции на всички охранителни ролетки се състоят в осигуряването на ефикасна защита на различните търговски ...
С охранителни ролетки всеки обект е надеждно защитен и шансът на имащите престъпни намерения крадци да проникнат с взлом намалява значително. Неслучайно притежателите на вили и имоти се доверяват на това средство, което отдавна е доказало своите безспорни качества. Поръчай онлайн сега!

Употребата на охранителни ролетки с цел по-голяма сигурност и надеждност за имуществото е често срещана практика. Те намират приложение за складове, заложни къщи, магазини или ресторанти. Между тях и решетките има някои съществени разлики, които правят първите много по-удачен и изгоден вариант. Най-същественото различие се състои в това, че решетката е неподвижна и до голяма степен статична. Ролетките обаче притежават способността да се задвижват само с едно натискане на бутона, което в много случаи се оказва решаващо преимущество. Например при нужда от евакуация ролетката се вдига и това позволява на всички застрашени хора свободно да излязат навън. Това не намалява ефективността на решетките, които все още остават предпочитани за да гарантират сигурността и защитата на много помещения. Предвид факта обаче, че вече се търсят възможно най-добрите опции за повече сигурност и безопасност, ролетките изглеждат чудесен избор. Могат да бъдат задвижени не само при нужда от евакуация. Възможно е да също така да бъдат затворени ако евентуално някой нарушител се е промъкнал в склад или магазин. Тази маневра прави невъзможно неговото изплъзване.

Монтажът на ролетки от такъв тип е наложително и тогава, когато наемането на охрана е невъзможно поради липса на достатъчно средства. Такива ролетки са характерни освен за посочените вече обекти, така също и за клубове и частни домове. Към тях се добавят и укрепителни профили за още повече сигурност и надеждност. Витрините на магазини също са чудесно защитени при наличието на охранителни ролетки. Това важи особено за онези от тях, в които се продават скъпи бижута и накити. Тези стоки са обект на постоянно следене от страна на крадците и престъпниците, които всеки ден се опитват да проникнат с взлом на различни места. Антикорозийните свойства са друго ценно предимство на тези ролетки. Това осигурява анодизирано покритие на профилите. Запазването на първоначалния вид за продължителен период от време също трябва да се вземе под внимание при избора на надежди и сигурни средства за защита на собствеността. По този начин дори и да са непрекъснато изложени на силна слънчева светлина или дъжд, ролетките продължават да функционират пълноценно. Те се произвеждат най-вече от алуминий, защото той е лек материал за разлика от стоманата.

Произведените от този материал конструкции са тромави и шумни. Ролетките изпълняват едновременно много различни неща, включително и декоративни функции. По този начин те съчетават в себе си едновременно усещането за стилност и елегантност и осигуряването на надеждна и сигурна защита. Размерите се избират в зависимост от стойностите на витринните и портални пространства. Друго предимство на продукта е това, че е изключително устойчив на силна слънчева светлина, проливен дъжд или буря. Ролетките запазват дълго време първоначалния си вид, без следи от трайни и дълбоки увреждания. Безопасността на имуществото стои на първо място след здравето и поради тази причина се предлагат надеждни средства, които да ги гарантират. С охранителни ролетки всеки обект е надеждно защитен и шансът на имащите престъпни намерения крадци да проникнат с взлом намалява значително. Неслучайно притежателите на вили и имоти се доверяват на това средство, което отдавна е доказало своите безспорни качества.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!