Охранителна ролетка “тръбна фуга”


Основните функции на всички охранителни ролетки се състоят в осигуряването на ефикасна защита на различните търговски обекти като магазини, складове и заложни къщи. Има разнообразни видове ролетки, като всяка от тях се характеризира със свои собствени отличителни черти. Поръчай онлайн сега!

Основните функции на всички охранителни ролетки се състоят в осигуряването на ефикасна защита на различните търговски обекти като магазини, складове и заложни къщи. Има разнообразни видове ролетки, като всяка от тях се характеризира със свои собствени отличителни черти. Между тях е и охранителна ролетка тръбна фуга, която като повечето модели е практична и функционална и поради тази причина е често предпочитан вариант. Ролетките от този тип са изпълнени с тръби от поцинкована стомана, чиито диаметър 18 мм. Съединени са от поцинковани елементи и осигуряват максимална видимост и много надеждна защита. Размерите им варират до 6 метра ширина. Стандартните цветове по принцип са белият и бежовият. При тях съществува възможност за затваряне на големи отвори. Охранителните ролетки от този тип са подходящото решение за дома, магазина или всяко едно друго помещение, което поради една или друга причина има нужда от сигурна и ефикасна защита по време на нощта. Това са предимно помещенията, където на съхранение се държат стоки и продукти.

Друго нещо, с което се характеризира охранителна ролетка тръбна фуга, е осигуряването на отлична видимост дори и когато помещенията са затворени. По този начин в много магазини хората могат да разглеждат изложените на витрините продукти когато са отвън. Доброто съотношение между цена и надеждност е друго ключово предимство на този модел охранителни ролетки. Освен че цветовете се избират по РАЛ каталог, те разполагат и с покритие от прах и полимер, което осигурява качествена антикорозионна защита. Всичко това е от решаващо значение най-вече за сигурността на обекта и протекцията, която той получава с монтирането на подобен тип ролетка. В наши дни ролетките са едно от най-ефикасните защитни средства срещу евентуално посегателство върху имуществото или влизането с взлом. За разлика от металните решетки, които са тежки и тромави, ролетките са лесно подвижни и могат да се управляват по два начина – ръчно или автоматично. При повечето решетки е възможен само ръчният начин на задвижване. Автоматиката позволява лесното отваряне на ролетката в случай на спешна нужда – например евакуация в резултат на природно бедствие и пр. Това ги прави особено практични и функционални. Едновременно с това цените им често са напълно достъпни и сравнително евтини.

Охранителна ролетка тръбна фуга е само един от многобройните други варианти, които да осигурят качествена и надеждна защита на различните помещения. Те се произвеждат в цялата страна и винаги са на разположение на всички, които искат да осигурят протекция на своето имущество. Благодарение на производството на този продукт и неговите безспорни качества шансът от влизане с взлом намалява драстично. Не на последно място по важност ролетките могат чудесно да изпълняват и декоративни функции, докато защитават помещенията и съхраняваните в тях стоки. Това става посредством боядисването им в подходящо избраните цветове, а освен всичко останало ролетките са изключително устойчиви срещу непрекъснато променящите се климатични условия. По този начин те служат ефикасно дълго време без наличието на проблеми като надраскани повърхности или пък покриване с ръжда. Все пак те трябва да се поддържат през определен период от време за да се освежава боята и лаковото покритие.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!