Охранителна ролетка “оплетка”


Ето защо такива охранителни ролетки без съмнение са отлично и функционално решение за многобройните обекти, които имат нужда от протекция по време на цялото денонощие и предимно в нощните часове. Те са предпочитани за много търговски обекти поради своята изключително атрактивна визия. Поръчай онлайн сега!

Функциите на различните видове охранителни ролетки се състоят в осигуряването на максимална защита на различни по вид помещения и обекти. Сред тях са заложните къщи, бижутерийните магазини, търговските складове и още много други. Възможно е този модел да бъде изработен по поръчка. Охранителна ролетка оплетка се изработва от арматурно желязо ф8 и освен това са поцинковани с покритие, което се състои от прах и полимер. Тяхната цена се определя на базата на няколко основни фактора. В този случай това са нейните съставни части и компоненти като цветово оформление, двигател и пр. Материалът, задвижването и заключването пък са сред другите фактори, които в най-голяма степен влияят за определянето на нейната крайна цена. Задвижването може да се извърши ръчно – това става с помощта на балансиращ механизъм. Автоматичното задвижване също е възможно, като за него е необходимо наличието на електродвигател. Той се задвижва с помощта на бутон или пък дистанционно управление. Тази ролетка е чудесно решение за магазините, офисите и всякакви други обекти и помещения.

Прахово – полимерното покритие, което е типично за охранителна ролетка оплетка, гарантира тяхната здравина, сигурност и издържливост. Те се предлагат с разнообразни механизми за заключване. Те се навиват компактно в касета от гладка поцинкована стомана. Що се отнася до водачите, те са снабдени с гуми и четки. Благодарение на тях се ограничава шума при вдигане и спускане и освен това така се създават възможности за постигане на допълнителна изолация. Ето защо такива охранителни ролетки без съмнение са отлично и функционално решение за многобройните обекти, които имат нужда от протекция по време на цялото денонощие и предимно в нощните часове. Те са предпочитани за много търговски обекти поради своята изключително атрактивна визия. Освен осигуряването на защита, те позволяват на хората да разглеждат продуктите отвън. Ролетките могат да се боядисат във всички цветове на РАЛ каталога, като това зависи отличните предпочитания и изисквания. Изработват се от стоманени пръти, а ширината им достига до 3.5 мм. Поради прахово – полимерното покритие ролетките са добре защитени от лошите климатични условия. Безпроблемната им експлоатация в продължение на дълги години се подсилва и от факта, че покритието осигурява антикорозионна защита.

При изграждането на балансиращия механизъм се използват италиански барабани и пружини, които служат като гаранция за качествената работа на охранителна ролетка "оплетка". В своя край тя има подсилена греда от поцинкована стомана, чиято дебелина достига 1.5 мм. Тя служи като гаранция за здравото захващане за пода. Специалният омега профил пък служи за изпълнение на водачите. В долния си край е снабдена със специално гумено уплътнение, което покрива неравности по пода с размери до 40 мм. Функциите на тези охранителни ролетки ги правят предпочитани за множеството търговски обекти. В наши дни, когато те са постоянно нападани от престъпници и крадци, техните собственици трябва да взимат всички необходими мерки, с които да осигурят протекция на своите стоки и продукти. Гаранционният им срок е различен, като често се срещат такива, които са в гаранция за срок от една година. Ако през този период възникнат повреди, те се отстраняват безплатно от фирмата, която ги е поставила на обектите.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!