Охранителна решетка "тръбна фуга"


Функциите на охранителните решетки, както подсказва името им, се състоят в осигуряването на охрана на различни по вид помещения. Най-често те се изработват от масивни и тежки материали, каквито са стоманата или желязото. Поръчай онлайн сега!

Търговските обекти постоянно имат нужда от сигурна и надеждна охрана, защото в тях се държат на съхранение различни по стойност стоки и продукти. Изключително добър вариант са разнообразните охранителни ролетки, които се изработват от материали като алуминий, стомана или пвц. Благодарение на тяхната практичност и функционалност помещенията като складове, заложни къщи и магазини са сигурно и надеждно защитени по всяко време на денонощието. Решетките са структурирани по начин, който да позволява на хората да гледат стоките дори и когато се намират отвън. Това обаче не се отнася за всички видове, а само за някои определени. Охранителна решетка "тръбна фуга" е характерна с това, че се вписва добре на всички обекти. Изработва се от стоманени тръби, чийто диаметър е 16 мм. Те пък са свързани помежду си с вертикално разположени поцинковани стоманени паланки. Благодарение на този вид решетки се осигурява отлична защита на затваряното пространство. Именно поради тази причина тя е подходяща за монтаж на входовете на магазини и складове.

Функциите на охранителните решетки, както подсказва името им, се състоят в осигуряването на охрана на различни по вид помещения. Най-често те се изработват от масивни и тежки материали, каквито са стоманата или желязото. Едновременно с това обаче решетките са в състояние да изпълняват и декоративни функции. Това се постига с боядисването им в подходящите тонове и цветове, което веднага придава стилен вид на обекта. Също така решетките са устойчиви срещу вредното влияние на различни климатични условия – силен вятър, слънце или дъжд. Това на практика намалява до минимум риска от сериозни и трайни увреждания, каквито могат да предизвикат покриването с ръжда или пък одраскване и нараняване на повърхностите. По принцип е характерно решетките да се боядисват в сиво или по-тъмни цветове, което по-ясно подчертава изпълняваните от тях функции. Те могат да се спускат и вдигат ръчно или автоматично – всичко зависи от особеностите на избрания модел. Охранителна решетка "тръбна фуга" също може да се управлява автоматично. Този начин на управление е особено ценен, защото може да възникне нужда от спешно отваряне на решетката – например тогава, когато се налага евакуация в резултат на природно бедствие.

По този начин само с едно натискане на бутона на дистанционното управление решетката се вдига и спуска на желаното ниво височина. Поради лесното придвижване решетката се мести безшумно, което също може да се причисли към нейните предимства. За разлика от старите решетки, повечето от които са тромави и шумни, произвежданите в наши дни са коренно различни и имат много по-добри характеристики и показатели. Охраната на търговските обекти с тях е надеждна и сигурна, което всъщност е основната цел на всички собственици. Протекцията над продуктите трябва да бъде осигурена по абсолютно всяко време на денонощието, затова охранителните решетки са идеалното решение. По отношение на цветовете, те могат да бъдат различни и разнообразни. Те непременно трябва да са съобразени с останалата част от обзавеждането, защото в противен случай се получава рязък контраст. Това не се отразява добре относно цялостния вид на обекта.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!