Отворени позиции в NItea Щори

Компания PN Systems бе създадена с цел да подобри бизнеса и услугите в сферата на дограма, щори, парапети, комарници, алуминиеви конструкции и още други продукти и услуги свързани с дома, двора, офиса и градината.

Поради нарастването на оценката за нас като компания, нарастнаха клиентите продукцията ни и задачите ни. За това имаме все по-голяма нужда от професионалисти в производството, управлението и администрацията.

Ако искате да работите и да се докажате в областта, в която сте най-добри и ако държите на качествената работа, умеете да носите отговорности, както пред компанията, така и пред клиентите, не се колебайте да се свържете с нас. Изключително предимство е опита с клиенти, при нас не се толерира лошо и не професионално отношение към нашите клиенти.

Направи запитване

 • Монтажник на щори

  Двете основни задължения на монтажника на щори се състоят в извършване на дейността на фирмата в екип и ремонтирането им ако това се налага. Желаещите да заемат тази позиция трябва да имат опит поне от 3 години, отлични познания в бранша, както и да бъдат комуникативни и организирани. Не на последно по важност място те трябва да притежват шофьорска книжка и да могат да започнат работа веднага след назначението им.

  Направи запитване

 • Онлайн маркетинг специалист

  Маркетинговият онлайн специалист поема отговорността да популяризира компанията в интернет пространството. Освен това той следи провеждането на всички мероприятия и форуми, които засягат пряко дейността на фирмата. Той също така разработва и внедрява сайтове в мрежата, които отново служат за популяризиране на фирмата. Кандидатите трябва да работят съвместно и със специалисти в сферата на информационните технологии. Сред основните изисквания към кандидатите са отличната компютърна грамотност, опит от поне две години в тази сфера, добро владеене на английски. Други изисквания са свързани с опит на оптимизирането на сайтове в търсачки и познания в областта на HTML. Последните две дават предимство при кандидатстване.

  Направи запитване

 • Офис организатор

  Офис организаторът изготвя документацията, осъществява информационни преводи и отговаря за осъществяването на връзка между служители и клиенти. Освен това той отговаря за провеждането на видео конферетни разговори, за осъществяването на протоколни и представителни функции. Освен това кандидатите трябва да умеят да работят с бази данни в Интернет. Писменият и говорим френски трябва да се владеят на перфектно ниво. Компютърната грамотност е задължителна, както и желанието за екипна работа. Организационните умения и доброто и ясно изказване на български език са другите основни изисквания към кандидатите.

  Направи запитване


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!

Направете запитване