Нашата мисия

Щорите са много важен продукт, който помага за създаването на дълготраен комфорт и уют във всеки дом. Ние сме фирма, която е специализирана в производството и монтажа на щори с изключително високо качество и това ни кара да се гордеем с постигнатото. Въпреки че конкуренцията на пазара става все по-ожесточена с всеки изминал ден, ние претендираме, че сме най-добрите в бранша. Това се дължи на несъмнено висококачествените продукти, които предлагаме в изобилие на всички клиенти. Щорите ни са подходящи за абсолютно всички видове прозорци, независимо в какво помещение се намират. Що се отнася до това кои са най-предпочитаните модели, индивидуалните вкусове винаги са различни. Ето защо ние разполагаме с достатъчно разнообразие по отношение на цветовете и моделите, което гарантира задоволяването и на най-изтънчените и изискани вкусове. Щорите ни са качествени и изработени от множество платове и десени. Като истински професионалисти ние не забравяме, че към тях днес са актуални и множество екстри като дистанционен таймер или електронни датчици за слънце или дъжд.

Ето защо предлагаме и тези неща към продуктите, които определено спомагат за създаването на дълготраен комфорт и уют в помещенията. Фирмата ни разполага с много на брой компетентни специалисти, които имат зад гърба си солиден опит и квалификация. Това им помага лесно и безпроблемно да монтират всякакъв вид щори, както и да дават ценни съвети и препоръки по отношение на тяхната поддръжка. При желание от страна на клиентите е възможно заедно с щорите да се монтират и комарници, което всъщност е често срещана практика. Моделите са много – алуминиеви, роло, плисе и пр. Всеки един от тях има свои предимства и специфики, които в по-малка или по-голяма степен го правят удачно решение. Нашите специалисти държат на добрите и коректни отношения с клиентите и поради тази причина се стремят да задоволят всички техни желания. Мисията ни да докажем високото и професионално ниво на работа е трудна, но ние полагаме необходимите усилия и неслучайно сме най-добрите. Щорите наред с много други продукти имат ключова роля за това домът да бъде по-комфортен и уютен. Тъй като има голямо разнообразие от модели и цветове, правилният избор понякога е труден и изисква правилна и точна преценка.

Пазарът за щори всеки ден предлага нови и атрактивни продукти за клиентите. Ние също не сме изключение от това правило и сме способни да задоволим всички желания, колкото и високи и претенциозни да бъдат. Това ние постигаме благодарение на нашите продукти, които са с доказано качество и дълготрайност. Щорите са най-ефикасният слънце-защитен продукт, който спира достъпа на вредната слънчева светлина и не повишава значително стайната температура. Екстрите, които се предлагат към тях, освен вече изброените включват и електронно управление. При нас се предлага такова задвижване, което позволява управлението на щорите да се извършва от разстояние. Тъй като електронното задвижване на щорите е една от най-актуалните екстри в наши дни, ние я предлагаме на клиентите. Нашите специалисти могат да монтират всякакъв вид щори на прозорците в помещенията и то по начин, който гарантира липсата на всякакви непредвидени проблеми. Благодарение на това поръчителите са доволни, а това е от изключително значение за нас.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!