Външни хоризонтални щори


Декоративните алуминиеви кутии са сред най-атрактивните екстри при външни хоризонтални щори. Те скриват горния профил и снопа ламели, когато щората е събрана. Поръчай онлайн сега!

Сред най-популярните слънце защитни продукти на пазара са външни хоризонтални щори. Те могат да бъдат задвижвани отгоре надолу, като едновременно с това ламелите могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта. Като сравнително нов продукт, този модел щори комбинира превъзходна регулация на достъпа на светлина и видимостта в помещението. Също така те взимат активно участие във външното и вътрешното обзавеждане на сградите, а благодарение на богатата си палитра от цветове предпазват оптимално от светлината. Днес, когато идеята за енергийната ефективност и опазването на околната среда става все по-актуална, този продукт е предпочитан за външен контрол на видимостта и ефикасна защита от слънцето. Те предлагат и разнообразни варианти по отношение на монтажа – също така избор между електронно или ръчно управление. Съществува възможност да бъдат комбинирани с различни датчици – за слънце, вятър и други природни условия. Има модели, които са под формата на буквата C на ламелите и ширина до 80 мм.

Декоративните алуминиеви кутии са сред най-атрактивните екстри при външни хоризонтални щори. Те скриват горния профил и снопа ламели, когато щората е събрана. Електрическото задвижване и автоматиката, при което се спускат и вдигат щорите и се завъртат ламелите, разполага с автоматичен изключвател в двете крайни положения. При липса на електричество щората също може да се задвижва, като това става възможно благодарение на друга екстра. Предлагат се различни по вид дистанционни управления – например едно канално, четири канално или шест канално. Както става ясно от имената им, тези управления могат да управляват съответно по една, четири или шест щори. Също така при всички тези дистанционни управления щорите могат да бъдат управлявани една по една или заедно. Дистанционният таймер е сред другите екстри, които правят този модел щори изключително атрактивни. Той е способен да управлява до 14 щори, като това става в предварително настроен час. Благодарение на датчиците за слънце пък щорите се спускат при достигане на желаното ниво осветеност. Той управлява до 6 щори, като може да се комбинира с приемник за радио управление и дистанционно. Всички тези екстри правят модела щори много удобен и функционален, като така интериорът се освежава в положителна насока за дълъг период от време.

Външни хоризонтални щори модел 190 са също много известни и популярни. Те са широки до 90 мм. В зоната на застъпване на ламелите се намират фини гумени уплътнения, които спомагат за това ламелите да се застъпят по-добре, когато са в затворено положение. Електронното задвижване и автоматиката са характерни и при този модел. Наред с възможността за автоматично управление и монтирането на допълнителни екстри щорите се превръщат в уникален продукт, който в най-голяма степен играе главна роля за подобряване на цялостната обстановка в дома. Моделът 190 има Z-образна форма, което още повече засилва неговата атрактивност. Щорите придават на помещенията стилност, елегантност и завършеност, което е основната причина да бъдат монтирани на прозорците на различни по вид сгради – жилищни, офисни или административни. Разнообразието от цветове пък позволява създаването на уникални решения за дома, които да свидетелстват за добър вкус и усещане за естетика. Без съмнение хоризонталните външни щори преобразяват помещението по коренно различен начин.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!