Ветроупорен сенник


Както подсказва името на ветроупорния сенник, той има висок процент на устойчивост срещу евентуални силни пориви на вятъра. Така когато силата на вятъра премине определена граница, сенникът няма да се повреди или счупи. Това се дължи на неговите здравина и устойчивост. Поръчай онлайн сега!

Сенниците са различни по вид, но всички те имат общо предназначение – да покриват различни по площ пространства. Монтират се на редица сгради и по този начин умело допринасят за създаването на красиви, стилни и елегантни решения в сферата на външното обзавеждане. Измежду многото модели е и ветроупорен сенник, който като всички останали модели намира приложение на много места. За това допринасят материалите, от които се изработва, както и неговите безспорни и доказани качества. Този модел сенници е подходящ за затваряне на тераси, летни заведения и барбекюта. И трите са все места, които са предпочитано място за посещение от много хора. В летните горещи дни, когато слънцето непрекъснато грее ярко, нуждата от сенници се чувства осезаемо. Поради тази причина те се монтират на голям брой заведения, за да могат при необходимост да бъдат спуснати или съответно вдигнати. Благодарение на тях постоянният комфорт и подходящите условия са гарантирани. Сенниците са сред продуктите, които в най-голяма степен оказват влияние за създаването на дълготраен комфорт.

Ветроупорен сенник се изработва от разнообразни по характер материали – например от прозрачен плат кристал или пък окантен с пвц брезент. Дебелината на кристала често е с размери 0.8 мм. В долния край на готовото пано се поставя поцинкована тръба в специално изработен джоб. Тя служи за допълнителна тежест. Цените на материалите се определят до голяма степен от техните характеристики и поради тази причина винаги са различни. Ветроупорният сенник с цип може да струва около 25 лв. на кв.м. Цените на тези продукти като цяло не са високи, но има и някои изключения. Всичко зависи от това за какво е предназначен монтираният сенник. Тъй като те са различни по вид, изпълняват разнообразни функции. Определени модели например не са подходящи за летни заведения и барбекюта, което обаче важи за сенниците от типа ветроупорни. Терасата и градината също са места, където постоянно трябва да има усещане за хармония и комфорт. Когато времето навън е хубаво, именно те се използват за отдих и почивка. С наличието на сенник може да се осигури уют по всяко време на деня, като за целта той трябва да бъде вдигнат или спуснат.

Ветроупорен сенник за кратко време коренно преобразява цялостното външно обзавеждане. При много от моделите е възможно не само ръчно, но и автоматично управление. За него се изисква наличието на електрически мотор или дистанционно. Други екстри, които могат да бъдат прикрепени към сенниците, са дистанционен таймер или пък датчици за вятър, слънце и дъжд. Благодарение на всички тях сенникът се превръща в изключително компактен и практичен продукт, който скрива или позволява на слънчевата светлина да прониква до желаните степени. Както подсказва името на ветроупорния сенник, той има висок процент на устойчивост срещу евентуални силни пориви на вятъра. Така когато силата на вятъра премине определена граница, сенникът няма да се повреди или счупи. Това се дължи на неговите здравина и устойчивост, именно поради които е идеалното решение за заведения на открито, барбекюта и тераси. Многообразието от сенници позволява създаването на уникални екстериорни решения, които да придават стилност, изисканост и елегантност на сградите и помещенията.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!