Вградени щори


От началото на 2010 г. се произвежда нов модел вградени щори. Той съчетава едновременно подобрен дизайн и повишена функционалност. Както при повечето вградени външни щори, те съчетават в една кутия самата щора, а така също и мрежа против насекоми. Поръчай онлайн сега!

В наши дни в много държави по света е характерна драстична промяна на климата, който е нетипичен за сезоните. Страната ни не прави изключение в това отношение, като удължаването на слънце греенето и повишаването на температурите. Поради всичко това съвсем естествено нараства значението на различните модели щори, които се произвеждат на пазара. Освен тяхното значение, нараства и това на сенниците и въобще на всички средства, които служат за ограничаване на силната слънчева светлина в помещенията. Съществуват ролетни вградени щори над прозоречния елемент. С други думи, те се вграждат над съответния конструктивен елемент като плъзгаща се или балконска врата, прозорец и пр. По този начин те стават част от светлия отвор. Този модел щори са топлои шумоизолиращи, което несъмнено ги прави подходящи за различните помещения. По отношение на цветовете, те могат да бъдат както бели, така също и във всички останали тонове. Златен дъб, махагон и орех и добре познатите дървесни видове също са сред удачните варианти.

От началото на 2010 г. се произвежда нов модел вградени щори. Той съчетава едновременно подобрен дизайн и повишена функционалност. Както при повечето вградени външни щори, те съчетават в една кутия самата щора, а така също и мрежа против насекоми. Новото при този модел се състои именно в противо-насекомната мрежа или както е по-популярна – комарник. Тя може да бъде вградена допълнително без да се налага промяната на водачи и допълнителни рамки или пък демонтаж на прозореца. При първия вариант са необходими ремък или манивела. Що се отнася до автоматичното задвижване, необходим е електрически мотор, а друг вариант е то да става с помощта на натискане на бутон на дистанционно управление. Дистанционното управление пък от своя страна може да бъде както едно канално – за една щора – така също и пет канално. В този случай дистанционното може да управлява група от пет щори. Диапазонът на размерите е значително разширен, височината е 3.6 м, а ширината на позицията – 2.7 м. Дизайнът и размерът на ламелите са с различни показатели. За тази цел в производство са въведени четири размера кутии, които пряко зависят от ширината и височината на позицията. Този модел щори е удобен за дома, офиса или всяко едно от останалите помещения.

Вградени щори се произвеждат на пазара за да задоволят нуждите на всички, които искат качествено освежаване на интериора и създаване на достатъчно комфорт и уют. Щорите са продукт с универсално значение – има както външни, така и вътрешни. Това означава, че се поставят и от двете страни на прозореца в зависимост от личните предпочитания и изисквания. Възможността за разнообразно управление пък ги прави още по-подходящи. Автоматиката позволява ползването на дистанционно управление, което дава възможност управлението да се извършва от разстояние. Управлението на една или пък на група от щори е още по-практично – то позволява по желание да се вдигнат или спуснат щорите на желаното ниво височина. Домът изглежда винаги комфортен и уютен при наличието на качествени щори, които имат ключова роля за комфортната обстановка. Цветовете са изключително разнообразни, като това отново е ценно предимство, защото позволява съчетаването на различни тонове, които обаче непременно трябва да са сходни с интериора.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!