Балконски сенник


Алуминият е безспорен лидер в това отношение и неслучайно се използва масово в съвременното строителство не само когато се изграждат нови сгради, но така също и при реставрацията на стари. Алуминият е вторият най-често използван материал в света, следователно употребата му за изработването на сенници едва ли е изненадваща. Поръчай онлайн сега!

Измежду многото модели сенници, които се монтират с цел осигуряването на повече комфорт и за по-атрактивно външно обзавеждане, подходящ избор е балконски сенник. Както личи от неговото име, този продукт се монтира предимно на тераси в жилищните сгради. За неговото поставяне не се изисква нищо повече освен балкон или плоча на горния етаж. Принципът, на който работи този модел, се състои в навиване или развиване на плата на вал, който се води посредством водачи. По отношение на управлението, то е ръчно и се осъществява с помощта на манивела. Прибира се единствено платът, а водачите остават. Този модел се характеризира и с това, че е с висок процент на устойчивост срещу силен вятър. Последният може да причини сериозни щети на много други продукти, които се грижат за комфорта и уюта. Типичен пример са комарниците на панти, тъй като при порив на вятърамрежата може да се откачи от тях или да падне и се удари в стената.

Всички сенници, които нямат толкова устойчивост срещу вятър, също могат да се увредят в по-малка или по-голяма степен. Максималните размери на балконски сенник са следните – ширината достига до 600 см, а водачите на сенника са дълги 200 см. Изнасянето на сенника пред балкона пък е със стойност 70 см. Балконът е помещение, което също има нужда от постоянни грижи, за да изглежда в добро състояние. Наред с останалите стаи в жилището терасата е любимо място за отдих, стига времето навън да позволява това. Ето защо монтирането на сенник за тераса допринася изключително много в положителна насока за създаването на повече комфорт и уют. Водачите на този сенник, както и управляващите механизми, са изработени от здрави и надеждни сплави от алуминий. Това се прави с цел създаването на елегантен дизайн, а така също и за да има максимална здравина. Алуминият е безспорен лидер в това отношение и неслучайно се използва масово в съвременното строителство не само когато се изграждат нови сгради, но така също и при реставрацията на стари. Алуминият е вторият най-често използван материал в света, следователно употребата му за изработването на сенници едва ли е изненадваща.

Монтирането на балконски сенник може коренно да преобрази терасата на жилището и да я превърне в място, където винаги да се почива и разпуска. Здравите алуминиеви конструкции освен надеждности издържливост гарантират също така и запазване на отлично състояние независимо от непрекъснато променящите се климатични условия. Силната слънчева светлина, проливният дъжд и мощния порив на вятъра не рядко нанасят сериозни и непоправими щети на много съоражения. Изработените от алуминий обаче не са застрашени от подобен род проблеми по простата причина, че материалът е едновременно лек и устойчив на интензивни и продължителни натоварвания. Поставеният на балкона сенник променя коренно облика на помещението, превръщайки го в едно изключително комфортно и уютно място. Благодарение на голямото разнообразие от сенници всеки екстериор може да стане атрактивен, стилен и елегантен. В помещения като заведения на открито сенникът е неделима част от обзавеждането, защото именно той се вдига или спуска когато е слънчево или съответно внезапно завали дъжд.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!