АЛУМИЛ


Фирми като АЛУМИЛ са партньори с български и чуждестранни фирми, с които по всяка вероятност разработват съвместни проекти. По този начин се създават не само качествени продукти, но също така се обменя ценен и полезен опит, който допринася за успешното развитие в дългосрочен план. Алуминиевите системи на компанията са избор до живот поради факта, че не изискват големи разходи за поддръжка. Поръчай онлайн сега!

АЛУМИЛ е една от най-известните фирми не само в страната, но също така и в целия свят. Занимава се с производството на архитектурни системи за всякакъв вид архитектурни приложения. В това число влизат врати, прозорци, фасади, покривни конструкции и др. Те се проектират за всички потребители и целят да покриват всички критерии и изисквания. Системите на ALUMIL се отличават със своята съвършена конструкция, което играе основна роля за тяхното високо качество. В допълнение към това те са многофункционални, естетични и издържливи и са подходящи за модерно планиране. Те намират масово и широко приложение в сферата на вътрешното обзавеждане на дома, който за да бъде постоянно комфортен и уютен, има нужда от качествени щори за прозорците. Те са продукт, който в най-голяма степен освежава дома и променя коренно интериорната обстановка. Много от профилите на щорите се изработват от алуминий, защото той е един от най-издържливите и здрави материали. Поради тази причина се използва в съвременното строителство и за реставрирането на стари сгради. Той е издържлив и устойчив и едновременно с това лек.

Съвместимостта между различните системи пък позволява увеличаването на възможностите за комбинация според индивидуалните вкусове и предпочитания на клиентите. АЛУМИЛ като една доказала се в бранша фирма набляга на гаранцията за качество на продуктите. За целта тя сертифицира не само продукта, но така също и целия производствен процес. Това става въз основа на сертификати, които се издават от международно признати организации. Изключително популярен е отделът на Alumil Research and Development. В превод на български това означава Изследване и развитие – неговата основна работа се състои именно в изследването и развиването на много продукти. След това продуктите се изпращат в международни оторизирани институти, които контролират и сертифицират. Сред тези продукти са и щорите, които всеки ден се монтират на прозорците в различните помещения на дома. Фирми като АЛУМИЛ са партньори с български и чуждестранни фирми, с които по всяка вероятност разработват съвместни проекти. По този начин се създават не само качествени продукти, но също така се обменя ценен и полезен опит, който допринася за успешното развитие в дългосрочен план. Алуминиевите системи на компанията са избор до живот поради факта, че не изискват големи разходи за поддръжка.

За това определение спомага и обстоятелството, че ако се наложи смяна на рамките, те могат напълно да се рециклират. По този начин ALUMIL дава своя принос за опазването на околната среда и едновременно с това произвежданите от нея продукти не застрашават сериозно здравето на хората. Щорите, чийто ламели са алуминиеви, са много удачни за дома. При много от тях се използват системите на АЛУМИЛ, който е лидер в производството на архитектурни системи за всякакви по вид архитектурни приложения. Качеството на продуктите е от голямо значение не само за многобройните клиенти – освен всичко останало това свидетелства за висок професионализъм в работата. Тъй като алуминият е един от най-здравите материали в света, системите, изработени от него, са актуални на много места и той се използва в съвременното строителство. Без него се строят малко брой сгради и съоражения, които трябва да покриват високи критерий и изисквания за сигурност и безопасност.


Най-четено
Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!